Spectrum Cloud
Spectrum On-premise

Vállalati címkézési megoldás nagy, globális vállalatok számára

A NiceLabel Label Cloud-ja a legegyszerűbb, ugyanakkor legátfogóbb felhő alapú címkézési megoldás a piacon. Segítséget nyújt a címkézés kezelésében a vállalkozások méretétől függetlenül, a címke tervezésétől a nyomtatásig és minden köztes lépésben.

Spectrum a felhőben – Spectrum Cloud

A spektrum a felhő számára készült. Mindent tartalmaz, ami a globális címkézés kezeléséhez szükséges, a címketervezéstől és a nyomtatástól az életciklus-kezelésig. Tudjuk, hogy a címkézés kulcsfontosságú az Ön vállalkozása számára, ezért telepítjük a Spectrum Cloud szolgáltatást az Amazon Web Services szolgáltatáson, hogy biztonságos, mindig elérhető platformot biztosítsunk, amely megfelel az Ön igényeinek. A Spectrum pedig a legmagasabb szintű adatbiztonsági szabványokat kínálja, SOC 2 tanúsítvánnyal. Garantáljuk a piacon elérhető legjobb nyomtatási teljesítményt is. Platformunk napi több mint 2 millió címke feldolgozására és nyomtatására készült. A teljesítményfigyelést és támogatást éjjel-nappal biztosítjuk.

Időpont egyeztetése

Spectrum orvosi eszközök – Spectrum medical device

A Loftware Spectrum for Medical Device kifejezetten arra szolgál, hogy segítse a gyártókat egy megfelelő címkézési folyamat létrehozásában és fenntartásában. Mindent tartalmaz, amire szüksége van a globális előírásoknak való megfeleléshez, beleértve az előre konfigurált alkalmazásokat és a teljes auditkövetési képességeket. A Spectrum pedig a legmagasabb szintű adatbiztonsági szabványokat kínálja SOC 2 tanúsítvánnyal. Az érvényesítési folyamat felgyorsításához használhatja a Validation Accelerator Pack (VAP) csomagot is.

Tudjon meg többet a Loftware Spectrum for Medical Device termékről

Tudjon meg többet

Spectrum helyszíni telepítéssel – Spectrum on-premise

Ha a címkézést a helyszínen kell telepítenie és kezelnie, használhatja a Spectrum on-premise szolgáltatást, amely Windows és Linux környezetben működik. A Spectrum a legmagasabb szintű adatbiztonsági szabványokat is kínálja SOC 2 tanúsítvánnyal.

Időpont egyeztetése Bővebben a részletekről

Loftware Spectrum

Az iparág leghatékonyabb vállalati címkézési megoldása

 • Nagy, globális vállalatok számára készült
  A Spectrum az egyetlen, kulcsrakész címkézési megoldás, amely teljes egészében böngésző alapú felületen keresztül érhető el. Újra definiálja a vállalatok címke létrehozásának, kezelésének és nyomtatásának módját, lehetővé téve a címkézési műveletek zökkenőmentes megvalósítását, telepítését, karbantartását és méretezését a teljes globális hálózaton.

 • Telepítve a felhőben vagy a helyszínen
  A spektrum telepíthető a felhőben vagy a helyszínen. Ez rugalmasságot biztosít az infrastrukturális stratégiához igazodó telepítési megközelítés kiválasztásához.

 • SAP és Oracle integrációhoz tanúsított
  A Spectrum az SAP S/4HANA, az SAP Business Suite HANA és az SAP ECC integrációjára készült. Ez az egyetlen vállalati címkézési megoldás az Oracle Cloud Marketplace-en.

 • Egy globális szolgáltatási és támogatási csapat támogatja
  Azért vagyunk itt, hogy megfeleljünk azon globális vállalatok igényeinek, amelyek a legszigorúbb címkézési gyártási követelményekkel rendelkeznek. A NiceLabel minősített globális csapata az iparág legjobb gyakorlatait kínálja, és megbirkózik minden olyan kihívással, amellyel csak szembesülhet, akár nappal, akár éjszaka.

 • Telepítve a felhőben vagy a helyszínen
  A spektrum telepíthető a felhőben vagy a helyszínen. Ez rugalmasságot biztosít az infrastrukturális stratégiához igazodó telepítési megközelítés kiválasztásához.

 • A folyamatos működés támogatására készült
  Az állásidőt a vállalatok nem engedhetik meg maguknak, ezért a Spectrum magas rendelkezésre állást és automatikus feladatátvételi támogatást kínál, így Ön folytathatja a termelést.

 • Garancia a pontos beszállítói címkékre
  A Spectrum segítségével beszállítói és társcsomagolói nyomtathatnak címkéket saját adatokkal vagy az Ön adataival a sablonokra. Ön szabályozhatja, hogy mekkora hozzáféréssel rendelkeznek, minden nyomtatott anyagról feljegyzést kaphat, és biztos lehet benne, hogy címkéik megfelelőek, pontosak és a márkához igazodnak.
A legátfogóbb címkézési platform a piacon

A Loftware Spectrum mindent tartalmaz, amire szüksége van a globális címkézési műveletek kezeléséhez

 • Javítsa a konzisztenciát az egyszerűsített tartalomkezeléssel
  Hatékonyan kezelheti az integrált címke adatokat kiegészítő tartalmat
  Bővebben a részletekről

 • Gyors, hatékony címketervezés
  Az üzleti felhasználók egyszerűen hozhatnak létre és frissíthetnek címkéket a Spectrum böngésző alapú WYSIWYG tervezőjével Bővebben a részletekrő
  Bővebben a részletekről

 • A dinamikus, adatvezérelt címkézéssel kielégítheti a növekvő igényeket
  A Spectrum konfigurálható üzleti szabályaival kezelheti a címkék változatosságát, és gyorsan reagálhat az üzleti és új ügyfelek követelményeire
  Bővebben a részletekről

 • Optimalizálja nyomtatási teljesítményét
  Nyomtasson nagy mennyiségű címkét gyorsan és hatékonyan, függetlenül attól, hogy melyik nyomtatót használja
  Bővebben a részletekről

 • Egyszerűsítse a címkézést konfigurálható munkafolyamatokkal

  Rövidítse le a felülvizsgálati ciklusokat, és kezelje a teljes felülvizsgálati és jóváhagyási folyamatot a Spectrumon belül
  Bővebben a részletekről

 • Integrálja a címkézést vállalati alkalmazásaiba
  Csatlakozzon bármely meglévő üzleti alkalmazásához a címkézés automatizálása és a szervezeti hatékonyság növelése érdekében
  Bővebben a részletekről

 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi alkalmazásokat hozzanak létre
  Olyan alkalmazásokat tervezhet, amelyek megfelelnek üzleti igényeinek, és automatizálják a kézi folyamatokat
  Bővebben a részletekről

 • Szerezzen betekintést címkézési tevékenységeibe

  A Spectrum üzleti intelligenciája adatokat gyűjt a címkézési folyamataiból és tevékenységeiből, és interaktív, konfigurálható formátumban jeleníti meg
  Bővebben a részletekről

 • Kezelje a biztonságot és a hozzáférést több webhelyen
  A szerepkör alapú hozzáférés használatával könnyedén kezelheti a felhasználókat, csoportokat és partnereket több webhelyen, helyen és földrajzi területen
  Bővebben a részletekről
Vállalati szintű architektúra a mai vállalkozások számára
 • Könnyedén kezelheti globális címkézési műveleteit
 • Támogatja a globális követelményeket
 • Hozza ki a legjobbat a központosított és decentralizált üzembe helyezési modellekből
 • Teljes mértékben irányíthatja a címkézést

Tudjon meg többet

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon: