NiceLabel Cloud & NiceLabel LMS

A címkék tervezésnek és nyomtatásának legegyszerűbb módja
Közepes méretű vagy növekvő vállalkozások számára

A címketervezéstől a nyomtatásig – a Loftware NiceLabel biztosít mindent, amire szüksége van a címkézési folyamat kezeléséhez, egyetlen, egyszerűen használható rendszerben. Egy telephelyen vagy több helyen történő gyors telepítésre tervezve ideális megoldás közepes méretű vagy növekvő vállalkozások számára.

Felhőben vagy helyszínen telepítve?

A felhőtechnológia megváltoztatta munkamódszerünket. A fájlmegosztó eszközöktől a kritikus üzleti rendszerekig minden a felhőbe került, rugalmasabb munkakörnyezeteket teremtve. Nem jött el az ideje, hogy a címkézés is a felhőbe kerüljön?

NiceLabel e-Book letöltés Bővebben az LMS megoldásokról Bővebben a felhő megoldásokról

Bővebben az LMS megoldásokról

Ha még nem áll készen arra, hogy címkézést helyezzen el a felhőben, a Loftware NiceLabel címkekezelő rendszerrel (LMS) hozzáférhet ugyanahhoz a hatékony címkézési platformhoz a helyszínen. Helyszíni telepítéssel testreszabhatja az LMS-t az Ön konkrét üzleti igényeihez és informatikai környezetéhez, és világos út áll rendelkezésére a felhőhöz, amikor készen áll a változtatásra.

Címkesablontól a nyomtatásig

A Loftware NiceLabel mindent megad, amire szüksége van a címkézés kezeléséhez.

Könnyedén tervezhet címkéket

Helyezze át a címketervezést az IT-részlegről, és helyezze át az üzleti felhasználók kezébe

A vonalkódos címkék tervezése még soha nem volt ilyen egyszerű

A Loftware NiceLabel beépített címketervezője mindent megad, amire szüksége van a címkék gyors megtervezéséhez. Mondjon búcsút a kódolásnak és a rendszerfejlesztésnek – a címketervezőnkkel a felhasználók percek alatt létrehozhatnak címkéket. Nincs szükség képzésre vagy programozási készségekre.

 • Nem szükséges képzés vagy programozási tapasztalat
  A Label Designer intuitív, MS Office-szerű felülete azt jelenti, hogy az üzleti felhasználók azonnal elkezdhetik a címkék tervezését. Másodpercek alatt módosíthatják a címkéket.

  Intelligens címkesablonok segítségével a Loftware NiceLabel automatikusan pozícionálja, igazítja, tördeli a szöveget vagy beállítja a betűméretet, hogy a dinamikus adatok a kijelölt területre illeszkedjenek. Az olyan intelligens funkciók, mint a relatív objektumpozicionálás, a változó címkehosszúság és a kétoldalas nyomtatás, segítenek csökkenteni a létrehozandó sablonváltozatok számát.
 • Tervezzen egyszer, nyomtasson bármilyen nyomtatóra
  A Label Designer univerzális sablonokat használ, amelyek bármilyen nyomtatóval kompatibilisek, ami drasztikusan csökkenti a létrehozandó címkesablonok számát.

  Használjon bármilyen címkenyomtatót! A Loftware NiceLabel segítségével nem kell különböző címkéket terveznie a különböző nyomtatómodellekhez. Címkesablonjaink univerzálisak. Ugyanazt a sablont bármelyik nyomtatómárkához vagy modellhez használhatja, még akkor is, ha eltérő felbontásúak. Tehát függetlenül attól, hogy melyik nyomtatási technológiát használja (termál nyomtatók, RFID nyomtatók, lézer és tintasugaras nyomtatók), mindig ugyanazt a címkét kapja – és a legjobb nyomtatóteljesítményt.
 • Minden segítség, amire szüksége van
  Használja az előre megtervezett címkesablonok egyikét, vagy hozzon létre egyet a semmiből percek alatt, még akkor is, ha még soha nem tervezett címkét.
  Használjon NiceLabel szoftvert az összes raktári dokumentumához! A címketervezővel többoldalas dokumentumokat is tervezhet, például feljegyzéseket, komissiózási listákat, csomagleveleket és számlákat. Alkalmazottai ugyanazt a rendszert használhatják az összes raktári dokumentum megtervezéséhez és kinyomtatásához, ami időt takarít meg és segíti a hatékonyabb munkát.
 • Csatlakozzon bármilyen adatbázishoz
  Címketervezőnk tartalmaz egy adatbázis-varázslót, amely megkönnyíti a címkék csatlakoztatását bármilyen adatforráshoz. Még több adatbázishoz és táblához is csatlakozhat ugyanazon a címkén.
 • Megfelelő címkék közvetlenül a dobozból
  Címketervezőnk olyan előre elkészített címkék könyvtárát tartalmazza, amelyek megfelelnek az olyan iparági szabványoknak, mint a GS1, AIAG, ODETTE, GM és VDA, hogy csak néhányat említsünk. Így munkatársai könnyedén és gyorsan megtervezhetik az összetett címkéket is.

Bővebben a részletekről

Integrálja üzleti rendszereivel

Integrálja a címkenyomtatást termékadataival, és garantálja a pontos címkéket a legfrissebb információkkal.

Az integrált címkenyomtatás előnyei

 • Minden adatelem csak egy helyen (SSOT) – az egyetlen igazságforrás
 • Használja ki a meglévő üzleti folyamatokat
 • Garancia a pontos címkeadatokra
 • Kiküszöbölheti a költséges kódolást a saját integráció konfigurálásával
 • Könnyen integrálhatja a címkézést üzleti alkalmazásaiba
  A Loftware NiceLabel Cloud segítségével a címkenyomtatást közvetlenül az üzleti alkalmazásaiba integrálhatja. A NiceLabel Cloud olyan vezető üzleti alkalmazás-szolgáltatókkal működik együtt, mint az SAP, a Microsoft és a Workday, hogy rendszereink zökkenőmentesen működjenek együtt. A címkézést egyetlen igazságforráshoz csatlakoztathatja anélkül, hogy órákat kellene a címkesablonok kemény kódolásával vagy költséges, egyedi integrációk létrehozásával töltenie.

 • Nyomtasson címkéket bármilyen rendszerről
  A gyors és rugalmas címkézési folyamat létrehozásához rendszereinek együtt kell működniük. Akár címkézésre van szüksége, hogy WMS-, MES- vagy ERP-rendszerével működjön, van megoldásunk az Ön számára.

 • Takarítson meg időt és erőforrásokat az azonnali integrációkkal
  A NiceLabel Cloud könnyen integrálható a leggyakoribb üzleti és ERP-alkalmazásokkal. Kulcsrakész funkciónk segítségével közvetlenül összekapcsolhatja címkenyomtatását a Workday és a Microsoft Dynamics 365 for Supply Chain szolgáltatással. A felhasználók közvetlenül az ERP-ből nyomtathatnak. Közvetlenül az ERP rendszerből hozzáférhetnek a NiceLabel Cloud Document Management Systemben tárolt dokumentumokhoz és dolgozhatnak azokon. Ez hatékonyabb munkafolyamatot hozhat létre, mivel a felhasználóknak munka közben nem kell váltaniuk a rendszerek között.

 • Gyorsan indulhat az SAP ABAP csomaggal
  A NiceLabel Cloud használatra kész ABAP-csomaggal érkezik, amely másodpercek alatt átvihető az SAP rendszerébe. Néhány óra alatt leegyszerűsített SAP címkenyomtatási folyamatot kap. A felhasználók közvetlenül az SAP-ból nyomtathatnak, és nyomtatás előtt megtekinthetik a címkesablont a törzsadatokkal együtt. Ez kevesebb címkehibát és költséges újranyomtatást jelent.

 • Növelje a termelékenységet azáltal, hogy üzleti szabályait beépíti a rendszerbe
  A címkenyomtatás üzleti alkalmazásaiba integrálásával automatizálhatja az üzleti szabályokat és a döntéshozatalt. Beállíthat előre meghatározott munkafolyamatokat, amelyek bizonyos paraméterek teljesülése esetén automatikusan kiválasztják a címkéket, adatokat és eszközöket. És mindez a „Konfigurálj – ne programozz” filozófiánkat követi, ami azt jelenti, hogy nem kell időt és pénzt költenie az egyedi integrációkra.

Bővebben a részletekről

Készítsen egyedi nyomtatási alkalmazásokat

Könnyítse meg a felhasználók életét, és előzze meg a hibákat olyan címkézőalkalmazások konfigurálásával, amelyek végig vezetik őket a címkenyomtatási folyamaton.Szabja testre a nyomtatási űrlapokat a pontosság és a hatékonyság érdekében

 • Nem szükséges képzés vagy programozási tapasztalat
  A felhasználók igény szerinti nyomtatást kezdeményezhetnek egyszerű szkenneléssel, érintéssel vagy minimális adatbevitellel, és megtekinthetik az eredményeket, hogy biztosítsák a nyomtatás pontosságát és gyorsaságát.

 • Egyszerűsítse a nyomtatást a nyomtatókezelők számára
  Készítsen olyan nyomtatási megoldást, amely képekkel és ikonokkal helyettesíti a szöveget, vagy használja a gombokat és az érintőképernyőt, hogy szükségtelenné tegye a billentyűzet ismereteit.

 • Fenntartja a címke integritását
  Amikor a kezelők nyomtatási űrlapokat használnak, nem férnek hozzá a címkesablonhoz, így nem módosíthatják véletlenül vagy szándékosan a címke elrendezését, vagy a fontos címketartalmat.

 • Racionalizálja a folyamatokat
  Az egyedi nyomtatási űrlapok lehetővé teszik a végfelhasználók számára, hogy meghozzák a szükséges döntéseket, hogy pontosan azt nyomtassák ki, amit akarnak, akkor, amikor azt akarják, anélkül, hogy eltérnének a szabványos munkafolyamattól.

 • Minimalizálja a kézi adatbevitelt
  Ahelyett, hogy a nyomtató kezelőktől a címke tartalmának manuális megváltoztatását követelné meg, csatlakoztassa a nyomtatási alkalmazást egy adatbázishoz, és egyszerűsítse az adatbevitelt és -kiválasztást.

 • Bármilyen képernyőfelbontáson használható
  Az átméretezhető gombok és egyéb vezérlők lehetővé teszik, hogy érzékeny űrlapot hozzon létre, amely automatikusan alkalmazkodik bármilyen képernyőfelbontáshoz vagy mérethez.
 • Csökkentse és egyszerűsítse a kézi nyomtatást
  A nyomtatáshoz használt adatbeviteli űrlapok automatikusan elkészülnek az Ön számára a címkék tervezése során. Alkalmazáskészítőnk lehetővé teszi, hogy ezeket az űrlapokat a vállalati munkafolyamatokhoz és követelményekhez igazítsa. Akár adatbevitelre vagy -kezelésre is készíthet alkalmazásokat.

 • Alkalmazások létrehozása kódolás nélkül
  Alkalmazáskészítőnk szükségtelenné teszi a programozóknak saját egyedi nyomtatási front-end vagy integrációs alkalmazásokat fejleszteni, amelyek karbantartása nehéz és költséges. Alkalmazás építőnk segítségével gyorsan létrehozhat bármilyen egyedi nyomtatási felületet. Egy alkalmazás tervezése ugyanolyan egyszerű, mint egy címkéjé. 

 • Tekintse meg mindazt, amire szüksége van a nyomtatáshoz egy űrlapon
  A Loftware NiceLabel „all-on-one” nyomtatási űrlapjával a felhasználó mindig tudja, milyen adatok módosítására van szükség a nyomtatás előtt. Az összes adatbeviteli mező egyértelműen együtt van felsorolva, így a felhasználónak nem kell váltania a párbeszédpanelek között, hogy pontosan tudja, milyen adatokat kell megadnia. Ha a címke megváltozik, az adatbeviteli mezők automatikusan alkalmazkodnak.

 • Adjon korlátlan rugalmasságot az üzleti szabályokkal
  Üzleti szabályok motorunk lehetővé teszi a nyomtatási kérelmek dinamikus módosítását a dinamikus adatokra alkalmazott üzleti logika alapján. Az adatok feldolgozásával az üzletszabályzat-motor kiválaszthatja a megfelelő munkafolyamatot a futtatáshoz, és végrehajthatja a végrehajtandó logikát, pl. adatok lekérése további adatforrásokból, címkeadatok kezelése és módosítása, attribútumok beállítása, egy vagy több címkesablon kiválasztása, adott nyomtatók megcélzása, és további munkafolyamatok végrehajtása.

Bővebben a részletekről

Címkék nyomtatása bárhonnan

Nyomtasson pontos, megfelelő címkéket bármikor, bárhonnan.

 • Gyorsítsa fel a címkenyomtatást
  A Loftware NiceLabel segít felgyorsítani a címkenyomtatást, növeli munkatársai termelékenységét, és a végén gyorsabb piacra kerülést biztosít.

 • A legjobb teljesítmény – a nyomtató márkájától függetlenül
  Iparágvezető nyomtató-illesztőprogram-családunk biztosítja, hogy bármilyen eszközre nyomtathasson, még színes nyomtatókra, kódoló- és jelölőeszközökre is, és ugyanazt a címkét kapja minden alkalommal. Használhatja meglévő nyomtatóit és csökkentheti az előre nyomtatott címke készleteket, miközben javítja a nyomtatási sebességet.

 • Nyomtasson bármilyen üzleti rendszerről
  A legjobb címkenyomtatási sebesség és a legmagasabb szintű címkeadatok pontosságának elérése érdekében integrálnia kell a címkéket a címkeadatokkal. A NiceLabel segítségével kiválaszthatja a vállalkozása számára legmegfelelőbb integrációs módszert. Ha egyszerű, gyors megoldásra van szüksége, egyszerűen csatlakoztassa címkéit egy adatbázishoz, például a Microsoft Accesshez vagy egy Excel-laphoz. Közvetlenül is csatlakozhat a raktárfelügyeleti vagy gyártás-végrehajtási rendszerhez. Bármelyik módszert is választja, a NiceLabel „konfigurálj, ne kódolj” megközelítésével támogatja és ezzel megkönnyíti az Ön és informatikai csapata életét.

 • Nyomtasson címkéket igény szerint
  A címkék tervezése során a NiceLabel automatikusan létrehoz egy adatbeviteli űrlapot, amellyel igény szerint nyomtathat címkéket. Az Alkalmazáskészítő segítségével testre szabhatja ezt az űrlapot, hogy illeszkedjen a belső munkafolyamataihoz és követelményeihez. Akár adatbevitelre vagy adatkezelésre is készíthet alkalmazásokat. Amikor a kezelők nyomtatási űrlapot használnak, nem férnek hozzá a címkesablonhoz, ami azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy valaki véletlenül megváltoztatja a címke elrendezését vagy az információkat. És van egy beépített címke-előnézet is, így minden címkét láthat a nyomtatás előtt.

 • Címkék nyomtatása bárhonnan
  A NiceLabel webes nyomtatási rendszere lehetővé teszi, hogy szabványosított címkenyomtatási folyamatokat vezessen be a különböző osztályokon, gyárakon és helyszíneken. Könnyedén telepítheti a nyomtatást szerződéses gyártóknál és beszállítóknál is, és továbbra is központilag kezelheti a folyamatot. A kezelők egy dedikált alkalmazásból nyomtatnak, amely kevés képzést igényel. Webes nyomtatási rendszerünk csökkenti az IT-költségeket, mivel nincs szükség minden egyes munkaállomáson vagy nyomtatási helyszínen nyomtatási alkalmazásokat telepíteni.

 • Nyomtasson bármilyen eszközre
  A hardver cseréje költséges és időigényes lehet. A NiceLabel zökkenőmentesen illeszkedik a meglévő nyomtatóhardverhez. Ez minimális előzetes befektetést és gyorsabb megtérülést jelent az Ön részéről. Natív nyomtató-illesztőprogramjaink biztosítják, hogy a legjobb felhasználói élményt és a leggyorsabb nyomtatást biztosítsa minden címkenyomtatójához. A teljes színes nyomtatás támogatásával pedig szabadon nyomtathat színes címkéket anélkül, hogy előre nyomtatott papírt kellene vásárolnia.

 • Nyomtatás a felhőből. Nyomtató-illesztőprogram nélkül.
  A Loftware, valamint a Zebra és a Sato együttműködése révén a NiceLabel Cloud zökkenőmentesen működik a felhőhöz csatlakoztatott nyomtatókkal. Felhőalapú üzleti alkalmazásaiból közvetlenül a felhőhöz csatlakoztatott nyomtatóira nyomtathat, nincs szükség helyi infrastruktúrára. Ez az ideális megoldás, ha speciális informatikai szabályzattal rendelkezik, vagy ha minimálisra szeretné csökkenteni a rendszer lábnyomát. Az IT csapatnak is nagy segítség lehet, hiszen nem kell támogatniuk a helyi nyomtatási szolgáltatási infrastruktúrát.

Bővebben a részletekről

A címkék központi kezelése – nyomtatóit távolról kezelheti

Automatizálja a teljes címkézési minőségbiztosítási folyamatot a beépített dokumentumkezelő rendszerrel. Győződjön meg arról, hogy nyomtatói készen állnak a használatra, amikor szüksége van rájuk. A címkekezelés egyszerűvé vált

 • Modern HTML web alapú alkalmazás

  A Microsoft SharePointhoz hasonlóan, de címkézéshez készült, a NiceLabel DMS intuitív, egyszerű megközelítést kínál a teljes címkézési folyamat központi vezérléséhez.

 • Tárolja az összes címkét egy helyen
  Tárolja központilag a címkéket, és bármikor, bárhol elérheti őket. Távolítsa el az adatsilókat, és kerülje el az adatok és a címkesablonok elvesztését.

 • A minőségbiztosítás javítása és a költségek csökkentése.
  Szüntesse meg a papíralapú folyamatokat a címkék ellenőrzéséhez és jóváhagyásához. A hibák keresgetésétől haladjon a megelőzés felé.
 • Az összes címkét és nyomtatót központilag kezelheti
  A NiceLabel dokumentumkezelő rendszere az összes címkedokumentumot és konfigurációt egy központi adatbázisban tárolja. Használja a DMS-t a címketerv-sablonok áthelyezésére a gyártásba, és automatizálja a teljes felülvizsgálati és jóváhagyási folyamatot. Ezenkívül központi helyről kezelheti az összes nyomtatóját, kezelheti a telepítést, a frissítéseket és a felhasználói hozzáférést.

 • Szabályozza, hogy kinek mihez van hozzáférése
  A minőségirányítási rendszerek és a szabályzások gyakran átfogó dokumentációt és ellenőrzési nyomvonalat igényelnek a címkézési folyamatokkal kapcsolatban. A NiceLabel segítségével az adminisztrátorok teljes mértékben ellenőrizhetik, hogy ki férhet hozzá bizonyos címkézési folyamatokhoz, és meghatározhatják, hogy az egyes felhasználók milyen szintű hozzáféréssel rendelkeznek. A szerepkör alapú hozzáférés-vezérlés (RBAC) az egyes felhasználók szerepköre alapján szabályozza a dokumentumokhoz és erőforrásokhoz való hozzáférést. A rendszer Windows Active Directory hitelesítéssel támogatott.

 • Digitalizálja felülvizsgálati és jóváhagyási folyamatát
  A teljes címke ellenőrzési és jóváhagyási folyamatot közvetlenül a DMS-ben kezelheti. A közzététel-jóváhagyási munkafolyamat automatizálja a címkedokumentumok átirányítását a minőség-ellenőrzési vezetőkhöz ellenőrzés és jóváhagyás céljából. Amikor egy címkét elküldenek felülvizsgálatra, a DMS automatikusan e-mailt küld minden értékelőnek. Ezután összehasonlíthatják, jóváhagyhatják és elutasíthatják a változtatásokat közvetlenül a rendszerben.

 • Emelje ki a címke tartalom változásokat automatikusan
  A DMS tartalmaz egy címke-összehasonlító funkciót, amely automatikusan összehasonlítja a két címkeverziót, és kiemeli a különbségeket. Ez segít az áttekintőknek a kisebb változtatások gyors azonosításában, és magasabb szintű minőségellenőrzést biztosít szervezetének.

 • Tekintse át a közzététel előtt
  Változtassa meg a címkéket egy tesztkörnyezetben, és tekintse meg a módosítások előnézetét, mielőtt éles környezetbe kerülne. Ez védi az alapvető címkeadatokat, és biztosítja, hogy az élő adatbázisban ne tegyenek közzé ellenőrizetlen változtatásokat. Teljes ellenőrzést kap a változtatások közzétételének módjáról és időpontjáról, hogy megbizonyosodjon az információk helyességéről és a szervezet tájékoztatásáról.

 • Tartsa be a szabályozási követelményeket
  A DMS-előzmények szolgáltatás grafikus nézetet és adatrekordot vezet minden valaha nyomtatott címkéről a teljes szervezetben. Az előzmények rögzítik az összes rendszerhibát, eseményt és riasztást is. Biztosítja a szükséges ellenőrzési nyomvonalakat és dokumentációt a szabályozási követelményeknek való megfeleléshez. A DMS-jelentések funkció megadja a szükséges információkat a termelési folyamatok fejlesztéséhez és finomhangolásához, valamint a szerverek, felhasználók és nyomtatók munkaterhelésének összehasonlításához.

 • Csökkentse a címkék ismétlődését
  A címkesablonban található összes elem indexelt, így az üzleti felhasználók gyorsan megtalálhatják, vizuálisan összehasonlíthatják és módosíthatják a sablonokat. A keresések a teljes adatbázisra kiterjednek, így elkerülhetők a redundáns vagy duplikált címkeváltozatok.

 • Nyomtatóit távolról kezelheti
  Nem csak a címkéket kezelheti egy helyről. A NiceLabel webalapú nyomtatókezelés leegyszerűsíti a nyomtató adminisztrációját és csökkenti az IT-igényeket. Egy központi helyről kezelheti összes nyomtatóját, a telepítést, a frissítéseket és a felhasználói hozzáférést.

 • Elemezze a címkézési folyamatot
  A NiceLabel Analytics valós idejű, fejlett jelentéseket kínál, amelyek segítenek megérteni és javítani a címkenyomtatási folyamatot. Tudja meg, hány címkét nyomtat, milyen sablonokat használ, hogyan teljesítenek a nyomtatói és még sok mást – mindezt egyetlen könnyen használható felületen.

Bővebben a részletekről

Bővebben a felhő megoldásokról

A Loftware NiceLabel Cloud ideális címkézési megoldás kis- és középvállalkozások számára. Percek alatt üzemkész lehet, miközben mindennel rendelkezik, amire szüksége van a teljes címkézési folyamat kezeléséhez, a címketervezéstől és a sablonkezeléstől a nyomtatásig. A címkézést integrálhatja kulcsfontosságú üzleti rendszereibe, így hatékonyabb címkézési folyamatot hozhat létre. Kezdheti kicsiben vagy helyileg, és egyszerűen több helyre bővítheti a rendszert. Emellett a Microsoft Azure piacán elérhető egyik legbiztonságosabb felhőplatform előnyeit is élvezheti.

Hozzáférés a címkézéshez bármikor, bárhol

A Loftware NiceLabel rugalmas címkézési folyamatot biztosít, amely alkalmazkodik a változó piaci igényekhez. Tegye függetlenné a címkézési folyamat eszközét és helyét, igazítsa a távoli dolgozókhoz, és terjessze ki a címkézést új partnerekre és beszállítókra.

Szabadítsa fel informatikai erőforrásait!

A NiceLabel segítségével az üzleti felhasználók könnyedén tervezhetnek és karbantarthatnak címkesablonokat. Ezen túlmenően a NiceLabel Cloud segítségével nem kell megvásárolni vagy karbantartani IT-infrastruktúrát. Percek alatt üzemkész lehet, és a szoftver automatikusan frissül.

 • minimális informatikai erőforrással percek alatt működőképes
 • egyszerűen tervezhet címkéket bárhonnan, bármilyen számítógépről
 • a címkék és adatok biztonságos tárolása és kezelése a felhőben
 • integrálja a címkézést a termékadatokkal
 • könnyedén méretezheti a nyomtatást a vállalkozásában
 • fizessen elő, és csökkentse a termék teljes költségét

A címkesablontól a nyomtatásig

Minden, amire szüksége van a címkézés kezeléséhez
cloud1
 1. Tervezzen könnyedén vonalkód címkéket percek alatt
  A Label Cloud tartalmaz egy beépített címketervezőt, amely megszokott Microsoft Word-szerű felhasználói élményt nyújt. Gyorsan tervezhet profi címkéket és többoldalas, ellátási láncban használt dokumentumot, például szállítóleveleket, árukísérő jegyeket és számlákat. Nincs szükség informatikai segítségre, vonalkód ismeretekre vagy tervezői képzésre.
cloud2
 1. Tárolja központilag a címkéit és férjen hozzájuk bárhonnan
  A NiceLabel Label Cloud tartalmaz egy központosított tárolórendszert az összes címke számára. Bármikor, bárhol elérheti a legújabb, naprakész címkesablonokat egy böngésző használatával.
cloud3
 1. A termékadatokkal történő integrálás garantálja a pontosságot
  A Label Cloud integrálja a címkenyomtatást a termékadatokkal, ezzel biztosítva a nyomtatáshoz szükséges egyetlen valóságforrást. Ezen kívül megakadályozza a hibákat és a helytelen címkézést. A bármilyen méretű vállalkozás igényeinek kielégítésére tervezett Label Cloud lehetővé teszi a nyomtatás integrálását az ERP rendszerbe, más felhőbe, vagy olyan üzleti alkalmazásokba, mint például az SAP, MS Dynamics, Workday, Netsuite, stb.
cloud4
 1. Méretezze könnyedén a nyomtatást a vállalkozásában
  A Label Cloud segítségével könnyedén kiterjesztheti a címkézést az egyes részlegekre, valamint üzleti partnereire, beleértve a besszállítókat, a szerződés gyártókat és a külső logisztikai szolgáltatókat.
Szabályozott környezetben működik?

A Label Cloud Compliance a világ első nyilvános, validációra kész felhő alapú címkézési megoldása. Az ellenőrzés és a megfelelés egyszerűsítésével segít kezelni a címkézést minden méretű, szabályozott környezetben működő vállalatnak.

Helyi infrastruktúra nélkül nyomtat? Semmi probléma.
cloud5

A Zebra és a Sato együttműködésével a Label Cloud zökkenőmentesen működik a felhőhöz csatlakoztatott nyomtatókkal. A felhő alapú üzleti alkalmazásokból közvetlenül a felhőhöz csatlakoztatott nyomtatókra nyomtathat, nincs szükség helyi infrastruktúrára.

Nincs szükség helyi lábnyomra vagy telepítésre. Nyomtasson illesztőprogram nélküli!

Miért ajánljuk a Label Cloud Compliance-t?

 • digitalizálja és szabványosítja a címke jóváhagyási folyamatait a kézi minőségbiztosítás és a helytelen címkézés elkerülése érdekében
 • automatizálja a tömeges címkeváltoztatásokat és jóváhagyásokat, címkeváltozatok százainak létrehozása nélkül
 • rögzíti és nyomon követi az elmúlt 12 évben gyártott összes címkét
 • leegyszerűsíti az FDA UDI, EU MDR, FDA 21 CFR 11. rész és az EU GMP 11. mellékletének történő megfelelést
 • egyszerűsítheti a validálást egy erre tervezett, kész címkézési megoldással.
 • könnyedén méretezheti a megfelelő címkézési megoldást több helyszínre, gyárra vagy üzleti partnerre
Minden, amire szüksége van a címkézés kezeléséhez szabályozott környezetben.

A Label Cloud Compliance egy Label Cloud verzió, amely minden méretű, szabályozott környezetben működő vállalatot megcéloz. Ez egy teljes címkekezelési megoldás, mely a Label Cloud összes előnyével együtt jár, de további funkciókat kínál azon vállalatoknak, melyeknek teljesíteniük kell a szabályozási követelményeket.

Digitalizálja a minőség-ellenőrzést.
cloud6A Label Cloud Compliance digitalizálja a teljes minőség-jóváhagyási folyamatot.

Szintén lehetővé teszi, hogy automatizálja a tömeges címkeváltoztatásokat és jóváhagyásokat, címkeváltozatok százainak létrehozása nélkül.


A Label Cloud Compliance egy háromszintű környezettel is rendelkezik: fejlesztési (DEV), minőségbiztosítási (QA) és gyártási (PROD), így tesztelheti az esetleges változásokat mielőtt azok életbe lépnének a termelési környezetben.

Tartsa be a szabályzási követelményeket
cloud7A Label Cloud Compliance célja, hogy megfeleljen az élettudományi ágazatot érintő főbb előírásoknak, beleértve az EU MDRFDA UDI, FDA 21 CFR Part 11 és EU GMP Annex 11 előírásokat.

Ez magába foglalja a beépített szerepalapú hozzáférést, a dokumentumok verziókra bontását, a konfigurálható jóváhagyási munkafolyamatokat, az elektronikus nyilvántartásokat és az elektronikus aláírásokat (ERES).

Ezenkívül kap még egy 12 éves nyomtatási előzményt is, amely lehetővé teszi minden, ezen idő alatt nyomtatott címke vizuális nyomon követését.

Könnyen fenntarthat egy validált rendszert

cloud8A Label Cloud Compliance egy validálásra kész címkézési megoldás.

Magába foglalja a NiceLabel validálás gyorsító csomagját és konzultációs szolgáltatásait, amelyek leegyszerűsítik az érvényesítési folyamatot. A NiceLabel csapata gondoskodik az IQ (Installation Qualification) dokumentációjáról és segítséget nyújt az OQ (Operation Quaification) és a PQ (Performance Qualification) terén is. Azzal is csökkentjük az érvényesítési terhet, hogy évente csak egyszer frissítjük a szoftvert.

Amikor eljön az új szoftverkiadás ideje, egy három hónapos intervallumot biztosítunk a termelési környezet frissítése előtt. A folyamatosan frissített és karbantartott címkézési megoldás előnyeit anélkül élvezheti, hogy növelné az informatikai személyzet validálási munkaterhét.

Loftware NiceLabel LMS Editions (helyszíni telepítés)

Alapszintű címke felügyeleti rendszer

 • Dokumentum felügyeleti rendszer: biztonság és tárolás
 • Címke tervezés és applikációs felület készítés
 • Manuális, igény szerinti web nyomtatás
 • Korlátozott integrációs rendszer

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Teljes körű, helyszínen telepített címke felügyeleti rendszer (LMS) bármilyen méretű vállalkozás számára

 • Teljesen digitális dokumentum felügyeleti rendszer (DMS)
 • Címke tervezés és applikációs felület készítés
 • Manuális, igény szerinti web nyomtatás
 • Integrációs rendszer teljes funkcionalitással

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Loftware NiceLabel Cloud Editions

Felhő alapú, belépő szintű címketervező és felügyeleti szoftver

 • Korlátlan felhasználó, 2-20 nyomtató
 • Felhő alapú dokumentum felügyeleti rendszer
 • Címke tervezés és applikációs felület készítés
 • Web nyomtatás

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Felhő alapú, vállalati címketervező és felügyeleti szoftver

 • Korlátlan felhasználó, 3+ nyomtató
 • Minőségbiztosítás
 • Felhőképes IoT-nyomtatók
 • Felhő alapú dokumentum felügyeleti rendszer
 • Címke tervezés és applikációs felület készítés

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Felhő alapú, címketervező és felügyeleti szoftver – teljes értékű verzió

 • Korlátlan felhasználó, 3+ nyomtató
 • Platinum szintű, elsőbbségi e-mail és telefonos támogatás
 • Adat integráció
 • Rendszer validáció

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon: