NiceLabel Cloud Designer és NiceLabel felhő
alapú és asztali címketervezők

Egy telephellyel rendelkező, kisebb vállalkozások számára

Kezdje el könnyedén a professzionális címkék gyártását

Egyszerűen használható felhőalapú címketervező eszköz, amely a legegyszerűbb azonnali címkenyomtatási élményt nyújtja. Készítsen gyorsan professzionális címkéket anélkül, hogy képzésbe és programozásba fektetne!

Könnyedén megkezdheti a vonalkódos címkék tervezését és nyomtatását. Hozzon létre címkéket percek alatt - nincs szükség programozásra vagy fejlett számítógépes tudásra! Intelligens, univerzális címkesablonokkal csökkentheti a címkék költségét és összetettségét.

Tervezzen gyorsan vonalkód-címkéket informatikai segítség nélkül, és javítsa a nyomtatás hatékonyságát!

Ingyenes próbaverzió letöltése Bővebben a részletekről

Minden, amire szüksége van címkék tervezéséhez és nyomtatásához

1. NiceLabel Cloud Designer – felhő alapú tervező

A NiceLabel Cloud Designer egy professzionális és megfizethető címketervezési megoldás, amely lehetővé teszi a kisvállalkozások számára, hogy órák helyett percek alatt egyszerűen készítsenek, tároljanak és nyomtassanak professzionális címkéket. Ezáltal, ez a legegyszerűbb, mégis legátfogóbb felhőalapú címkézési megoldás kisvállalkozások számára. Ezenkívül a NiceLabel Cloud Designerrel a vállalkozások zökkenőmentesen hozzáférhetnek a szoftverfrissítésekhez, ahogyan növekednek és terjeszkednek, ha valaha is át kell térniük a NiceLabel Cloud magasabb szintű kiadására.

Annyi címkét nyomtathat, amennyit csak akar, nincs címkemennyiség-alapú korlátozás. 

A NiceLabel Cloud Designer felhasználói a piacon elérhető egyik legbiztonságosabb felhőplatform, a Microsoft Azure előnyeit élvezhetik. A NiceLabel Cloud segítségével tudja, hogy címkeadatai nagyon jól védettek és biztonságosak.

A NiceLabel Cloud Designer belépő szintű termékként egészíti ki a NiceLabel Cloud termékcsaládot. Ahogy vállalkozása fejlődik, és címkézési igényei változnak, előfordulhat, hogy frissítenie kell egy átfogóbb NiceLabel Cloud-kiadásra (NiceLabel Cloud Essentials, Business vagy Compliance). A választott frissítési útvonaltól függetlenül zökkenőmentes átmenetet biztosítunk.

2. Címke tervezés

cimketervezes4A címkék tervezése soha nem volt ilyen egyszerű.

A NiceLabel tervező ismerős, Microsoft Word-szerű felhasználói élményt nyújt. Gyorsan tervezhet profi címkéket, a vonalkód rendszerek előzetes ismerete vagy tervezői képzés nélkül.

Minden, amire szüksége van címkék gyors tervezéséhez.

A címketervezőnk egyszerűvé teszi bárki számára, hogy címkéket tervezzen. Tele van grafikus tervező funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy percek alatt címkéket készítsenek, és ehhez még kódolási ismeretekre vagy képzésre sincs szükség.

Bővebben a részletekről

cimketervezes5

Tervezze meg és tartsa karban az ügyfélspecifikus vagy az előírásoknak megfelelő címkesablonokat címketervezőnkkel. Ismerős, Microsoft Word-szerű felhasználói élményt nyújt, ami azt jelenti, hogy a felhasználók gyorsan tudnak profi címkéket tervezni a vonalkódok ismerete, tervezési szakértelem vagy fejlett számítógépes ismeretek nélkül. Használja az egyik előre megtervezett címkesablont, vagy percek alatt hozzon létre egyet a nulláról, még akkor is, ha korábban soha nem tervezett címkét.

Csökkentse a költségeket és a komplexitást intelligens címkesablonokkal

A NiceLabel címkesablonjai univerzálisak. Használhatja ugyanazt a sablont bármilyen nyomtatómárkával és modellel, akár különböző felbontású nyomtatókkal is. Nem szükséges különböző címkéket terveznie különböző nyomtatómodellekhez, hogy ugyanazt az állandó és gyors nyomtatási teljesítményt elérje.

cimketervezes6

Minden alkalommal tökéletesen formázott címkék

A NiceLabel automatikusan pozícionálja, összehangolja, keretbe helyezi vagy beállítja a szöveg betűméretét, hogy a dinamikus adatai illeszkedjenek a kijelölt területre.

Minimalizálja a sablonverziókat

Az intelligens funkciók, mint például a relatív objektum pozícionálás, a változó címkehossz és a kétoldalas nyomtatás segítenek csökkenteni a létrehozandó sablonvariációk számát.

Nyomtatás több nyelven

A NiceLabel felhasználói felülete, súgórendszere és felhasználói útmutatói sok nyelven állnak rendelkezésre. A címke tartalma bármilyen nyelven kinyomtatható, és ugyanazon címkén több nyelv is megjeleníthető.

Készítsen intelligens címkéket, amelyek sok ügyfél számára felhasználhatók

Gyors és egyszerű adatbázis-kapcsolat. Konfigurálja, ne kódolja. A NiceLabel címketervező adatbázis-varázslóján keresztül bárki könnyedén csatlakozhat egy adatbázishoz. A tervezőben kódolás helyett a menük segítségével konfigurálhatja a dinamikus adatokat.

 • Könnyedén csatlakozhat Excel, Access és szöveges fájlokhoz.
 • Csatlakozhat SQL szerverhez, Oracle és MySQL adatbázisokhoz.
 • Az OLE DB és ODBC szinte minden más adatbázishoz kapcsolatot biztosít.
 • Ugyanazon a címkén több adatbázishoz és táblához is csatlakozhatunk.
 • Importáljon dinamikus grafikákat adatbázisokból. (BLOB)
 • Egyéni SQL adat lekérdezések speciális lekérdezéseknél.
 • Konfigurálható változók, adatbeviteli szabályok és hibakeresés.
 • GS1-128 vonalkód varázsló a feladó doboz címkéihez.
 • Funkciók a dinamikus adatok egyszerű kezeléséhez és összefűzéséhez.
 • Fejlett VB vagy Python parancsfájlok egyedi vagy speciális igényekhez.

cimketervezes1

A címke tervezésének alapjai

Ismerje meg az alapvető címkeobjektumokat, az objektum illesztő eszközöket és a változókat.

cimketervezes2

Nyomtasson Excelből

Ismerje meg, hogyan tudja összekapcsolni a címkéjét egy Excel adatbázissal és hogyan nyomtathat belőle.

cimketervezes3

Dinamikus adatkezelő

Ismerje meg a Dinamikus Adatkezelő használatát az adatkapcsolatok kezelése érdekében.

Próbaverzió letöltése

3. Címkenyomtatás

cimketervezes11Szüntesse meg a nyomtatási hibákat és javítsa a nyomtatás hatékonyságát.

A címkézés valódi költségéhez hozzá tartozik a nyomtatási hibákhoz, a rossz címkézéshez, sőt a termékek visszaküldéséhez vagy bírságolásához kapcsolódó költségek. Egyéb költségek, amelyeket szintén figyelembe kellene venni, a munkaerő és a képzés. A legjobb gyakorlat az, amikor ezeket a költségeket a meglévő üzleti alkalmazásokkal a címkenyomtatás integrálásával és automatizálásával minimalizáljuk vagy kézi nyomtatáskor, a nyomtatási felületet a felhasználó és a folyamatok igényeihez igazítjuk.

Nyomtasson pontos címkéket gyorsan!

A megfelelő címkesablon helyes adatokkal történő nyomtatása üzleti szempontból kritikus jelentőségű. A NiceLabel szoftver címkenyomtató modulja megkönnyíti az emberi hibák elkerülését és a pontos címkenyomtatást minden alkalommal.

Bővebben a részletekről

A leghatékonyabb címkenyomtató alkalmazás

cimketervezes13A NiceLabel Print a „minden az egyben” nyomtatási forma koncepciójára épül. Ez a felület egy képernyőn biztosít mindent, amire az operátornak szüksége van a nyomtatáshoz. Minden adatbeviteli mező, adatbázisinformáció, nyomtatóbeállítás és a teljes nyomtatási feladat előnézete közvetlenül a kezelő előtt található.

Minden, amire szüksége van az egy felületről történő nyomtatáshoz

A NiceLabel „minden az egyben” nyomtatási felületével a felhasználó mindig tudja, hogy milyen adatokra van szükség a nyomtatás előtt. Minden adatbeviteli mező egyértelműen fel van sorolva, így a felhasználónak nem kell váltania a párbeszédpanelek között, hogy pontosan tudja, milyen adatokat kell megadnia. Ha a címke megváltozik, az adatbeviteli mezők automatikusan alkalmazkodnak.

A zárolt sablonok megakadályozzák a hibákat

Az operátorok kiválaszthatják a szükséges sablont, de a sablon csak olvasható, ezzel megakadályozva a véletlen és jogosulatlan sablonváltásokat. A nyomtatási előnézet lehetőséget ad az operátornak arra is, hogy nyomtatás előtt ellenőrizze az összes információt, ez pedig egy plusz lépés, amely biztosítja a hibátlan címkéket.

Előnézet a teljes nyomtatási munka minőségbiztosítása érdekében

A címkenyomtatás előnézete az összes címkét pontosan úgy jeleníti meg, ahogy azok ki lesznek nyomtatva. A kezelő nagyíthatja és kicsinyítheti is az előnézetet, hogy nyomtatás előtt ellenőrizni tudja a címke tartalmát.

Reszponzív nyomtatási felület űrlap a nagyobb rugalmasság érdekében

Az űrlapfelület automatikusan alkalmazkodik a képernyőhöz, így nem kell különböző képernyőméretekhez ugyanazon űrlap más-más változatát létrehozni. A nyomtatási űrlapok bármilyen képernyőn hordozhatók, méretétől, képarányától és felbontásától függetlenül.

Bármilyen nyomtatóval használható

cimketervezes7A hardver cseréje drága és időigényes. A NiceLabel Print működik a Windows illesztőprogramjaival, valamint bármely nyomtatógyártó Windows illesztőprogramjával, beleértve:

 • Hőnyomtatók
 • RFID nyomtatók
 • Lézer- és tintasugaras nyomtatók

A NiceLabel tökéletesen illeszkedik a meglévő nyomtató-hardverhez. Ez minimális előzetes befektetést jelent az Ön oldaláról és gyorsabb megtérülést is. A NiceLabel Windows nyomtató-illesztőprogramjai a legjobb felhasználói élményt és a leggyorsabb nyomtatást biztosítják a címkenyomtatói számára.

Egyedi nyomtatási űrlapok létrehozására van szüksége, hogy megfeleljen a kezelők igényeinek?

egyedi A NiceLabel mindent magába foglaló „tervezés és vezérelt nyomtatás” szoftvercsomagja grafikus címke- és űrlaptervezővel, vezérelt kézi nyomtatási alkalmazással és automatizálás készítővel biztosítja az üzleti felhasználók számára a meglévő üzleti rendszerekbe való integrációt.

 Ez a hatékony funkcionalitás feleslegessé teszi a programozók szükségességét azon célból, hogy saját, egyedi nyomtatási kezelőfelületet vagy integrációs alkalmazásokat dolgozzanak ki, amelyeket nehéz és költséges fenntartani. Az üzleti felhasználók gyorsan létrehozhatnak olyan nyomtatási megoldásokat, amelyek leegyszerűsítik a címkenyomtatást, megakadályozzák a hibákat és a helytelen címkézést, csökkentik a munkaerőköltségeket és javítják az általános nyomtatási termelékenységet.

Csökkentse a kézi nyomtatással járó erőfeszítéseket, és érje el a pontosság új szintjét

A vállalkozások jelentősen csökkenthetik a kézi nyomtatással járó erőfeszítéseket, és új szintű precizitást és irányíthatóságot érhetnek el a NiceLabel megoldások páratlan igény szerinti nyomtatási képességeinek használatával. A NiceLabel megoldásai az üzleti felhasználókat egyedi nyomtatási alkalmazások létrehozására, összetett nyomtatási folyamatok egyszerűsítésére és a hibák kiküszöbölésére ösztönzik.

cimketervezes8

 A nyomtatási hibák megelőzése

A felhasználók, az igény szerinti nyomtatást egyszerű beolvasással, érintéssel vagy minimális adatbevitellel is elindíthatják, és megtekinthetik az eredményt a nyomtatás pontosságának és sebességének biztosítása érdekében. A címke előnézete egy vizuális segédet biztosít, amely az egész nyomtatási feladatot megjeleníti, hogy ellenőrizni tudják a címkéket a helytelen címkézés előfordulásának csökkentése érdekében. Ez mind segít elkerülni a kezelők feltevésen alapuló munkáit, miközben csökkenti a helytelen címkézés előfordulását.

Egyszerűsítse a nem szakképzett munkavállalók nyomtatási folyamatát

Könnyítse meg a nem szakképzett vagy idénymunkások számára a címkék nyomtatását. Készítsen olyan nyomtatási megoldást, amely képeket és ikonokat használ a szöveg helyettesítésére, vagy gombok és érintőképernyő használatával szabaduljon meg a billentyűzet szükségességétől. Ezáltal az új operátorok gyorsan beilleszkedhetnek, minimális vagy nulla képzéssel.

Korszerűsítse az összetett nyomtatási folyamatokat

Az egyéni űrlapok lehetővé teszik a végfelhasználók számára a szükséges döntések meghozatalát, hogy pontosan azt nyomtassák, amit akarnak, amikor csak akarják, anélkül, hogy eltérnének a szokásos eljárástól vagy munkafolyamattól. Ez csökkenti a manuális nyomtatással járó erőfeszítéseket, valamint javítja a nyomtatás sebességét és termelékenységét.

Tartsa fenn a címke érintetlenségét

Amikor a kezelők egyedi nyomtatási felületeket használnak, nem férnek hozzá a címkesablonhoz, így se véletlenül, se szándékosan nem módosíthatják a címke elrendezését vagy a fontos címketartalmakat.

Minimalizálja a kézi adatbevitelt

Az operátorok manuális címke tartalom módosítása helyett, csatlakoztassa a címkéket egy adatbázishoz, egyszerűsítse az adatbevitelt és a kiválasztást. Az igény szerinti nyomtatás megkezdése egyszerű adat beolvasással vagy egy érintőképernyő megnyomásával optimalizálható.

Könnyen kezelhető, érintőképernyőre kész felület

Az átméretezhető gombok és egyéb kezelőszervek segítségével olyan űrlapot hozhat létre, amely automatikusan alkalmazkodik bármilyen képernyőfelbontáshoz vagy mérethez.

Címkézésre tervezve

Egyazon nyomtatási felületen belül létrehozott valós idejű adatok előnézete biztosítja, hogy a felhasználó nyomtatás előtt ellenőrizni tudja a címkesablon és az adatok helyességét.

Próbaverzió letöltése

4. Integrált nyomtatás

cimketervezes9A meglévő üzleti rendszerekbe integrált nyomtatás csökkenti a címkézési hibák kockázatát és javítja a nyomtatás termelékenységét.

A vállalkozások jelentősen csökkenthetik a nyomtatással járó erőfeszítéseket és új, magasabb szintű pontosságot és termelékenységet érhetnek el az Automatizáló modul (Automation modul) páratlan integrációs képességeinek felhasználásával. Az NiceLabel Automation tulajdonságai lehetővé teszik az üzleti felhasználók számára a meglévő üzleti rendszerek nyomtatásának integrálását és automatizálását, kódolás nélkül. A rendszer segítségével ugyancsak elérhető a nyomtatás integrálása olyan hardvereszközökkel is, mint például a PLC-k vagy a mérlegek. Az automatizálás lehetővé teszi az összetett nyomtatási folyamatok egyszerűsítését, a hibák kiküszöbölését és a nyomtatás termelékenységének javítását.

Bővebben a részletekről

Integrálás programozás nélkül

A NiceLabel Automation bármilyen formátumban elfogad és átalakít adatokat, így nem kell testre szabnia a meglévő üzleti rendszereket vagy alkalmazásokat.

Bármilyen nyomtatóval használható

A NiceLabel Automation univerzális és dinamikus címkesablonokat használ. Ezek több ezer nyomtatómodellen működnek, ami jelentősen csökkenti a címkeváltozatok számát és egyszerűbbé teszi a címkekezelést.

Adattérképzés

A beépített adattérkép-varázsló segít az adatok egyszerű kinyerésében és feltérképezésében olyan általános formátumokból, mint a CSV vagy a rögzített szélességű szöveges fájlok. A leképző eszköz támogatja a régi rendszerek korszerűsítését azáltal, hogy strukturálatlan formátumú adatokat is támogat, például régi jelentéseket vagy nyomtatóparancsokat. Még bináris adatok is kinyerhetők és leképezhetők!

cimketervezes10Páratlan teljesítmény és megbízhatóság

Az Automation-t a kezdetektől egy modern 64 bites többmagos architektúrára tervezték, hogy a leggyorsabb, legmegbízhatóbb és leghatékonyabb nyomtatási képességet nyújtsa. Az NiceLabel Automation egy 100%-ban natív 64 bites alkalmazás, amely kiküszöböli az előző generációs, 32 bites alkalmazások által megkövetelt további technológiai rétegek szükségességét. Az Automation magába foglalja a NiceLabel új generációs 64 bites nyomtatómotorját, amely az új technológiák előnyeit kihasználva maximalizálja a nyomtatás termelékenységét, miközben csak minimális számítógépes erőforrásokat igényel.

Üzleti szabályok a maximális rugalmasság érdekében

Az üzleti szabályok lehetővé teszik a munkafolyamatok és a nyomtatási logika egyszerű újra konfigurálását programozás nélkül, így a folyamatokat gyorsan adaptálhatók a változó követelményekhez, fejlesztési erőforrások felhasználása nélkül.

Kisebb vagy közepes méretű vállalkozások számára ajánlott, kevés címke variáció vagy kisebb nyomtatási követelmény esetén.

Felhőalapú, könnyen használható szoftver, amellyel percek alatt megtervezhet, tárolhat és nyomtathat címkéket.

 • Könnyen használható Label Designer
 • Előre meghatározott címkesablonok
 • Egyszerű adatbázis-kapcsolat
 • Biztonságos felhő alapú tárolás
 • Könnyű együttműködés a munkatársakkal
 • Fájdalommentes nyomtatás a böngészőből

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Kisebb vagy közepes méretű vállalkozások számára ajánlott, kevés címke variáció vagy kisebb nyomtatási követelmény esetén.

Olyan felhasználók számára készült, akiknek teljes körű adatbázis kapcsolatra van szükségük szinte minden adatbázishoz, például az Accesshez vagy az SQL-hez stb.

 • egy felhasználó vagy korlátlan felhasználó 3, 5 vagy 10 nyomtatós licencel 
 • 3, 5 vagy 10 nyomtató használat
 • minden adatbázis típus támogatása

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Kisebb vállalkozások részére ajánlott egy felhasználóval, kevés címke variáció vagy kisebb nyomtatási követelmény esetén.

Olyan felhasználók számára készült, akik alapvető adatbázis-csatlakozási igényekkel rendelkeznek, mint például a Microsoft Excel és a szöveges fájlok.

 • egy felhasználó
 • korlátlan nyomtató használat
 • Excel támogatás

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Kisebb vagy közepes méretű vállalkozások számára.

Olyan cégeknek ajánlott, ahol az operátorok nyomtatják a címkéket, és ahol a pontosság és a termelékenység különösen fontos.

 • korlátlan felhasználó
 • 3, 5 vagy 10 nyomtató használat
 • minden adatbázis típus támogatása

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon: