CloudNiceLabel Label Cloud

A címkék tervezésnek és nyomtatásának legegyszerűbb módja

A NiceLabel Label Cloud-ja a legegyszerűbb, ugyanakkor legátfogóbb felhő alapú címkézési megoldás a piacon. Segítséget nyújt a címkézés kezelésében a vállalkozások méretétől függetlenül, a címke tervezésétől a nyomtatásig és minden köztes lépésben.

Label Cloud e-book letöltés Bővebben a részletekről

Miért a Label Cloud?

 • minimális informatikai erőforrással percek alatt működőképes
 • egyszerűen tervezhet címkéket bárhonnan, bármilyen számítógépről
 • a címkék és adatok biztonságos tárolása és kezelése a felhőben
 • integrálja a címkézést a termékadatokkal
 • könnyedén méretezheti a nyomtatást a vállalkozásában
 • fizessen elő, és csökkentse a termék teljes költségét

A címkesablontól a nyomtatásig

Minden, amire szüksége van a címkézés kezeléséhez
cloud1
 1. Tervezzen könnyedén vonalkód címkéket percek alatt
  A Label Cloud tartalmaz egy beépített címketervezőt, amely megszokott Microsoft Word-szerű felhasználói élményt nyújt. Gyorsan tervezhet profi címkéket és többoldalas, ellátási láncban használt dokumentumot, például szállítóleveleket, árukísérő jegyeket és számlákat. Nincs szükség informatikai segítségre, vonalkód ismeretekre vagy tervezői képzésre.
cloud2
 1. Tárolja központilag a címkéit és férjen hozzájuk bárhonnan
  A NiceLabel Label Cloud tartalmaz egy központosított tárolórendszert az összes címke számára. Bármikor, bárhol elérheti a legújabb, naprakész címkesablonokat egy böngésző használatával.
cloud3
 1. A termékadatokkal történő integrálás garantálja a pontosságot
  A Label Cloud integrálja a címkenyomtatást a termékadatokkal, ezzel biztosítva a nyomtatáshoz szükséges egyetlen valóságforrást. Ezen kívül megakadályozza a hibákat és a helytelen címkézést. A bármilyen méretű vállalkozás igényeinek kielégítésére tervezett Label Cloud lehetővé teszi a nyomtatás integrálását az ERP rendszerbe, más felhőbe, vagy olyan üzleti alkalmazásokba, mint például az SAP, MS Dynamics, Workday, Netsuite, stb.
cloud4
 1. Méretezze könnyedén a nyomtatást a vállalkozásában
  A Label Cloud segítségével könnyedén kiterjesztheti a címkézést az egyes részlegekre, valamint üzleti partnereire, beleértve a besszállítókat, a szerződés gyártókat és a külső logisztikai szolgáltatókat.
Szabályozott környezetben működik?

A Label Cloud Compliance a világ első nyilvános, validációra kész felhő alapú címkézési megoldása. Az ellenőrzés és a megfelelés egyszerűsítésével segít kezelni a címkézést minden méretű, szabályozott környezetben működő vállalatnak.

Helyi infrastruktúra nélkül nyomtat? Semmi probléma.
cloud5

A Zebra és a Sato együttműködésével a Label Cloud zökkenőmentesen működik a felhőhöz csatlakoztatott nyomtatókkal. A felhő alapú üzleti alkalmazásokból közvetlenül a felhőhöz csatlakoztatott nyomtatókra nyomtathat, nincs szükség helyi infrastruktúrára.

Nincs szükség helyi lábnyomra vagy telepítésre. Nyomtasson illesztőprogram nélküli!

Miért ajánljuk a Label Cloud Compliance-t?

 • digitalizálja és szabványosítja a címke jóváhagyási folyamatait a kézi minőségbiztosítás és a helytelen címkézés elkerülése érdekében
 • automatizálja a tömeges címkeváltoztatásokat és jóváhagyásokat, címkeváltozatok százainak létrehozása nélkül
 • rögzíti és nyomon követi az elmúlt 12 évben gyártott összes címkét
 • leegyszerűsíti az FDA UDI, EU MDR, FDA 21 CFR 11. rész és az EU GMP 11. mellékletének történő megfelelést
 • egyszerűsítheti a validálást egy erre tervezett, kész címkézési megoldással.
 • könnyedén méretezheti a megfelelő címkézési megoldást több helyszínre, gyárra vagy üzleti partnerre
Minden, amire szüksége van a címkézés kezeléséhez szabályozott környezetben.

A Label Cloud Compliance egy Label Cloud verzió, amely minden méretű, szabályozott környezetben működő vállalatot megcéloz. Ez egy teljes címkekezelési megoldás, mely a Label Cloud összes előnyével együtt jár, de további funkciókat kínál azon vállalatoknak, melyeknek teljesíteniük kell a szabályozási követelményeket.

Digitalizálja a minőség-ellenőrzést.
cloud6A Label Cloud Compliance digitalizálja a teljes minőség-jóváhagyási folyamatot.

Szintén lehetővé teszi, hogy automatizálja a tömeges címkeváltoztatásokat és jóváhagyásokat, címkeváltozatok százainak létrehozása nélkül.


A Label Cloud Compliance egy háromszintű környezettel is rendelkezik: fejlesztési (DEV), minőségbiztosítási (QA) és gyártási (PROD), így tesztelheti az esetleges változásokat mielőtt azok életbe lépnének a termelési környezetben.

Tartsa be a szabályzási követelményeket
cloud7A Label Cloud Compliance célja, hogy megfeleljen az élettudományi ágazatot érintő főbb előírásoknak, beleértve az EU MDRFDA UDI, FDA 21 CFR Part 11 és EU GMP Annex 11 előírásokat.

Ez magába foglalja a beépített szerepalapú hozzáférést, a dokumentumok verziókra bontását, a konfigurálható jóváhagyási munkafolyamatokat, az elektronikus nyilvántartásokat és az elektronikus aláírásokat (ERES).

Ezenkívül kap még egy 12 éves nyomtatási előzményt is, amely lehetővé teszi minden, ezen idő alatt nyomtatott címke vizuális nyomon követését.

Könnyen fenntarthat egy validált rendszert

cloud8A Label Cloud Compliance egy validálásra kész címkézési megoldás.

Magába foglalja a NiceLabel validálás gyorsító csomagját és konzultációs szolgáltatásait, amelyek leegyszerűsítik az érvényesítési folyamatot. A NiceLabel csapata gondoskodik az IQ (Installation Qualification) dokumentációjáról és segítséget nyújt az OQ (Operation Quaification) és a PQ (Performance Qualification) terén is. Azzal is csökkentjük az érvényesítési terhet, hogy évente csak egyszer frissítjük a szoftvert.

Amikor eljön az új szoftverkiadás ideje, egy három hónapos intervallumot biztosítunk a termelési környezet frissítése előtt. A folyamatosan frissített és karbantartott címkézési megoldás előnyeit anélkül élvezheti, hogy növelné az informatikai személyzet validálási munkaterhét.

korlátlan felhasználó, 3+ nyomtató - teljes értékű verzió

Ingyenes próbaverzió letöltése 

korlátlan felhasználó, 3+ nyomtató - legnépszerűbb választás

Ingyenes próbaverzió letöltése 

korlátlan felhasználó, 3-20 nyomtató

Ingyenes próbaverzió letöltése 

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.