NiceLabel szoftverek

Nicelabel
címketervező és felügyeleti szoftverek

Digitálisan alakítja át a címkézést és csökkenti a költségeket

A múltban a vállalatok teljes címkézési folyamatának kezelése a címketervező szoftverektől vagy egyedi grafikus kezelő felületektől függtek. Ezek az örökölt megközelítések gyakran kézi nyomtatáshoz és munkaigényes minőségbiztosítási folyamathoz vezettek, amelyek közvetlen és közvetett költségek sokféleségét eredményezték és a vállalkozásokat meggátolták a piaci lehetőségek kiaknázásától.

Ingyenes próbaverzió letöltése   Bővebben a részletekről


Az ilyen problémák elkerülése érdekében a vállalatok digitális megoldást választhatnak a címkézés átalakítására egy modern címke irányítási rendszer bevezetésével. Ez a rendszer olyan megbízható, jövőbiztos technológiával helyettesíti a kézi munkát és egyéb időigényes, több hiba lehetőséget tartalmazó tevékenységet, ami növeli a hatékonyságot és a hibák drámai csökkenését eredményezi. A közvetlen és közvetett költségek csökkentése mellett a címkézési folyamat digitalizációja a rejtett lehetőségek felszabadításában is segíthet, a termékek gyorsabb piacra jutása és a növekvő eladások által.

Mik a címkézés valódi költségei?

Változtassa át a megbújó költségeket észrevehető megtakarításokká egy felhőben vagy helyben elérhető, modern címkézési megoldással.

Látható és rejtett költségek

Egy régi rendszerhez kapcsolódó költségek nem mindig nyilvánvalóak.

Közvetlen költségek

A címkézési folyamat látható költségei azok, amelyek nyilvánvalóak és kiszámíthatók, például nyomtatók, szoftverek és fogyóeszközök. A közvetlen költségek azonban tartalmazzák a címkék előállításával foglalkozó munkaerő költségeit is. Az elavult megközelítések a címkék tervezését és karbantartását az informatikai részleg kezébe adják, amely magában foglalja a költséges erőforrások felhasználását a címkeváltási kérelmek feldolgozásához és a címkesablonok frissítéséhez. A teljes címkézési költség így valójában már sokkal magasabb. Ráadásul ezen közvetlen költségek mellett számos rejtett költség található a felszín alatt, ami befolyással lehet akár a cég legalsóbb szintjeire is.

Közvetett költségek

A címkézés közvetett költségei magukba foglalják a minőségbiztosítási tevékenységekkel kapcsolatos költségeket is. Akár olyan hibákról beszélünk, amelyek a termék karanténba kerülését, átdolgozását, selejtezését, visszahívását és büntetéseket eredményez, akár azokról, amelyek a kézi minőségellenőrzési folyamatokhoz kapcsolódnak, a közvetett költségek meglehetősen nagy terhet róhatnak a vállalkozására. Sőt, gyakran lényegesen nagyobbak, mint a közvetlen költségek. A címkék digitális átalakításával megszűnik a kézi adatbevitel, ami drasztikusan csökkenti a hibák valószínűségét, és digitalizálja a teljes minőségbiztosítási folyamatot. Ez évente akár több százezerezer vagy millió forintot is megtakaríthat a vállalkozásoknak.

Melyik címkézési megoldás felel meg a vállalkozása számára?

Függetlenül attól, hogy 5 vagy 500 nyomtatója van, helyszíni vagy felhőben elérhető címkézési megoldást keres, nálunk biztosan talál egyet, amely passzol az Ön vállalkozásának követelményeihez.

Ideje átalakítani a címkézését…

Hagyományosan a vállalatok, a teljes címkézési folyamatuk támogatásához, egy címke- vagy űrlaptervező szoftverre támaszkodtak. Ennek a régi megközelítésnek a költségei nagyobbak, mint ahogy azt sok vállalat gondolja. A címkézésük digitális átalakításával, a vállalatok csökkenteni tudják a közvetlen és közvetett címkézési költségeiket, és elkerülhetik a lehetőségek elszalasztását. Derítse ki hogyan segít a címke felügyeleti rendszerünk (LMS – Label Management System) átalakítani és csökkenteni a címkézése teljes költségét.

A digitális átalakítás csökkenti a címkézés költségeit

Minimalizálja a közvetlen költségeket

A befektetés kevesebb, mint egy év alatt megtérül

A NiceLabel LMS rendszere áthelyezi a címketervezést és karbantartást az informatikai részlegről, egyenesen a vállalkozás felhasználóinak a kezébe. A vállalat felhasználói számára lehetővé teszi, hogy informatikai segítség nélkül válaszoljanak a címkeváltoztatási kérelmekre, ezáltal idő megtakarításhoz, valamint költséges informatikai erőforrások felszabadításához juthat, ami több értéknövelő feladat végrehajtását teszik lehetővé.

Az eredményül kapott megtakarítások, ügyfeleink számára egy éven belüli befektetés megtérülést idéztek elő. Ügyfeleink 93%-a tapasztalt közvetlen költségmegtakarítást, és 12%-a több, mint 50%-os megtakarítást ért el.

Minimalizálja a közvetett költségeket

Javítsa a minőséget, közben csökkentse a költségeket

A hibák drágák lehetnek vállalkozásának és a termék újrafeldolgozásától a termékvisszahívásig sok problémát eredményezhetnek. A kézi adatbevitel kiküszöbölése drasztikusan csökkenti a hibák kockázatát.

A NiceLabel címke felügyeleti rendszere lehetővé teszi a minőség-ellenőrzési feladatok digitalizálását és a minőségbiztosítási folyamatok automatizálását. Ez az átalakulás a költségek csökkentése amellett javítja a minőséget. Ügyfeleink 82%-a tapasztalt költségmegtakarítást a hibák csökkentéséből. Emellett ügyfeleink 24%-a több, mint 10000 dolláros közvetett költségmegtakarítást ért el telephelyenként.

Minimalizálja az elszalasztott lehetőségeket

A megnövekedett termelékenységen túl érjen el több üzleti nyereséget

A versenyképesség megőrzésének kulcsa, hogy gyorsan tudjunk reagálni a változó piaci igényekre és követelményekre. A NiceLabel LMS rendszere gyorsaságot biztosít a címkézési folyamat minden szakaszába, amely lerövidíti a piacra kerülési időt és megnövekedett értékesítést eredményez.

Ahogy növekszik a vállalkozása, bármikor létrehozhat egységes címkézési folyamatokat, akár a telephelyek között is, és kiterjeszthetik ezeket az üzleti partnerekre, hogy ezáltal alakítsa át a teljes ellátási láncát. A végeredmény egy hatékonyabb vállalkozás, amely pénzügyi nyereséghez vezet, messze meghaladva azokat, amelyeket a megnövekedett termelékenységen keresztül szerzett.

Az LMS felmért ügyfeleinek 76%-ánál csökkent a piacra kerülési idő a NiceLabel címke felügyeleti rendszerrel.

A NiceLabel alapvetően alakítja át a címkézés régi megközelítéseit

A régi címkézés kihívásai

  • Sokféle és széttagolt alkalmazások
  • A címketervezés informatikai függősége
  • A munka intenzív minőségbiztosítása
  • Lassú változáskezelés és telepítés
  • Magas nyomtatási hibakockázat

A NiceLabel címke-kezelő rendszerének előnyei

  • Szabványosított „all-in-one” platform
  • Üzleti felhasználók által tervezett kialakítás
  • Korszerűsített digitalizált minőségbiztosítás
  • A szabványosított nyomtatás azonnali webes telepítése
  • Pontos nyomtatás az adatelemek egyetlen helyről történő elsajátításával

NiceLabel gyors linkek

NiceLabel

Címketervezők és
asztali megoldások

egy telephellyel rendelkező, kisebb cégek számára

Kezdje egyszerűen a vonalkód címkék tervezését és nyomtatását.

NiceLabel

Címke felügyeleti
rendszer (LMS)

vállalkozások számára

Szabványosítsa a teljes címkézési folyamatot egyetlen platformon - elérhető a felhőben vagy helyszíni telepítéssel.

NiceLabel

Címke a felhőben
(Label cloud)

bármilyen méretű vállalkozás számára

Használja a felhőt a címkék tervezésének és tárolásának központosításához. Könnyen elérhetők és nyomtathatók bárhonnan.

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.