cimke

Festékszalag

Amikor szeretnénk megszemélyesíteni, egyedivé tenni egy terméket a legszélesebb körben elterjedt jelölésre használt kellékanyag a címke és festékszalag.

Ajánlatkérés

Amikor szeretnénk megszemélyesíteni, egyedivé tenni egy terméket a legszélesebb körben elterjedt jelölésre használt kellékanyag a címke és festékszalag, amelyeket címkenyomtatókban és P&A rendszerekben (Print&Apply – Nyomtat & Felrakó) vagy akár normál asztali nyomtatókban tudunk kinyomtatni! A megfelelő adathordozó anyagok (címkék) kiválasztásánál különös tekintettel kell lennünk azokra a paraméterekre, amelyek termékünket kísérik és azokra a követelményekre, melyeket a nyomtatni kívánt címkével szemben támasztunk. A következő összefoglaló táblázat segít eligazodni és jobban megérteni, hogy mire is kell odafigyelni, ha nyomtatni szeretnénk!

Kérje ajánlatunkat telefonon vagy a weboldalon található ajánlatkérő kitöltésével!

Technikai adatok

Kategóriák Fajták   Tulajdonságok Felhasználási területek
Jelölendő alapanyag fajtája szerint Címkére Wax- viasz alapú Költségtakarékos megoldás, a szalaggal jó minőségű nyomat készíthető. Dörzsölés, kaparás, vegyi- és kémiai anyagokkal szembeni ellenállás minimális. Nem felületkezelt, papír alapanyagra.
Wax/resin - viasz/gyanta alapú A szalaggal készített nyomat kevésbé kenődik el, jobb kaparás ellenálló és nyomtatási minőség jellemzi.  
Resin - gyanta alapú A külső hatásokkal (fizikai, kémiai, vegyi) szembeni ellenállása ennek a típúsú szalagnak a legnagyobb. Főleg műanyag címkével párosítják.
Közvetlenül a csomagolóanyagra Resin - gyanta alapú Egyszerű és költséghatékony megoldás, gyártási szám és dátum nyomtatására. Kenés és kaparás ellenálló képessége jó. Elsősorban fólia felülnyomtató berendezésekben, közvetlenül a csomagolóanyagra történő nyomtatáshoz.

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.