CAB – product marketing

cab logo

A németországi CAB új mércét állított fel a termékcímkézés és a jelöléstechnikai eszközök fejlesztése, gyártása terén. Vonalkódnyomtatóikat épp úgy jó szívvel ajánljuk Önnek, mint címkenyomtatóikat, print and apply lézeres rendszerüket

Nézze meg CAB nyomtatóinkat

NiceLabel

NICELABEL

A NiceLabel vezető szoftverfejlesztő, mely már 1993 óta szállít egyedi és vállalati megoldásokat az Automata Azonosítás és Adatgyűjtés (Automatic Identification Data Capture – AIDC) területén. Miért ajánljuk őket az Ön figyelmébe? Mert termékeik között ott vannak a legjobb címketervező szoftverek is, melyeket elismertségére jellemző, hogy a világ legtöbb vezető címkenyomtató gyártója forgalmazza is a NiceLabel drivereket.

Nézze meg szoftvereinket

Zebra Technologies

cab logo

Az 1969-ben alapított Zebra Technologies a termékazonosítás területén használt címkenyomtatók és vonalkódnyomtatók legszélesebb választékát gyártja és forgalmazza világszerte, több mint 70 országban van képviselete szerte Európában, Ázsiában, Afrikában, Amerikában és a Közép-Keleten.

2014-ben felvásárolták a Symbol/Motorola cégcsoportot, ezzel  az ipari és gyártó, az egészségügyi és a kereskedelmi szektor  teljes igényét ki tudja szolgálni a masszív mobil számítógépek és táblagépek, az intelligens szoftverek és megoldások,  vonalkódos címke- és nyugtanyomtatók, az RFID címkenyomtatók/kódolók/a rögzített és kézi olvasók/antennák, valamint a személyazonosításhoz használt kártya- és kioszknyomtatók területén.

A Zebra címketervező és integráló programokat, valamint címkék és festékszalagok széles választékát egyaránt biztosítja, a legkülönlegesebb igényeket is kielégítve. 

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon: