1. Kedvezményezett neve: KODGURU Kft.

2. A pályázati felhívás neve, kódszáma: GINOP-2.1.8-17. A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

3. A projekt címe, azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00877 A KODGURU Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

4. A szerződött támogatás összege: 
A projekt elszámolható költsége összesen: 13.875.941 Ft,
Támogatás összege: 6.937.970 Ft

5. A támogatás mértéke (%): 50 %

6. A projekt tartalmának rövid bemutatása

A KODGURU Kft 2017.12.12. napon sikeresen pályázott „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című konstrukcióra.

A 13,9 millió forint összköltségű projekt 50 %-os vissza nem térítendő támogatásban részesült 2018 júliusában.

A KODGURU Kft egyedi és komplex megoldásokat nyújt vállalkozások számára, a címketervezéstől kezdve, a jelölőgépek és kellékei értékesítésén, a címkenyomtatáson és vágáson keresztül a gépek szervizelésig.

A pályázat célja az új berendezések és szoftver segítségével a technológiai innováció volt. Az újonnan beszerzett berendezések segítségével a KODGURU Kft. olyan feladatokat is el tud látni, amelyeket korábban csak más vállalkozások segítségével tudott megvalósítani, így a cégen belül új termék jött létre. A fejlesztéseknek köszönhetően az eddig kiszervezett nyomtatást már saját cégen belül is magasabb minőségben el tudjuk készíteni, jobban igazodva a vevők igényeihez. 

A projekt keretében beszerzésre került egy vágógép, egy speciális szoftver, valamint egy színes tintasugaras nyomtató. 

A fejlesztés kapcsán beszerzett vágó berendezéssel, a címke mérete, és alakja is tetszőlegesen kialakítható, létrehozható kör, ovális vagy bármely megálmodott alakú címke. 

A pályázatból beszerzett nyomtató segítségével a címke minősége látványosan magasabb színvonalú, a négy alapszínből a teljes színskálát képes kikeverni, így szebb színeket eredményez, valamint bonyolultabb mintákat is képes magas minőségben nyomtatni. 

A masszív, gyors és hatékony címkenyomtatáshoz elengedhetetlen egy optimalizált címketervező szoftver. A szoftver segítségével létrehozható egy online nyomtatási felület, így a címke nyomtatható bárhol, elérhető online a címke.

7. A projekt befejezési dátuma: 2018. október 17.

palyazat

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.