CAB SQUIX az új ipari címkenyomtató2019-02-16T17:20:22+00:00

CAB SQUIX az új ipari címkenyomtató

Felhasználóbarát, megbízható, gyors és pontos
A SQUIX nyomtatót innovatív technológia, egyszerű üzemeltetés, a nyomatok pontossága, megbízható és gyors nyomtatás, kompakt, megnyerő dizájn és a legmagasabb minőségi szabványok jellemzik.

A SQUIX professzionális ipari címkenyomtató applikációk széles körében használható. Azok fejlesztése elsősorban az egyszerű és kényelmes üzemeltetésre fókuszált, magas megbízhatósággal kombinálva.

A nyomtató mechanikát és házat kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készítették, amelyek tökéletesen illeszkednek formában és funkciókban. Perifériák és szoftverek széles választéka biztosítja a speciális, személyre szabott megoldásokat.

Függetlenül attól, hogy „stand-alone” módban, PC applikációban vagy hálózatban üzemeltetjük őket – a megbízható SQUIX nyomtatók mindig nyomtatásra készek. Egy nagy sebességű processzor gondoskodik a gyors nyomtatási folyamatokról és az azonnali címke kimenetről.

Funkciók és felépítés

 1. Függő védőborítás
  A két részből álló védőborítás ütődés ellenálló műanyagból készült és kinyitáskor összehajtódik. Helyigénye kicsi. A nagy panoráma ablak lehetővé teszi a felhasznált anyagok ellenőrzését a teljes nyomtatási folyamat alatt.
 2. Szilárd fém házsquix parts
  Alumínium öntvényből készült. Minden alkatrész erre kerül felszerelésre.
 3. Címke leválasztó funkció
  A címkék eltávolítása a hordozóról egy leválasztó él segítségével történik. Nagy pontosságú nyomtatás és felrakás érhető el a meghajtott visszacsévélést segítő és szorító görgők használatával.
 4. Periféria csatlakozás
  A hozzáadott modulok csatlakoztatása egyszerű. Minden periféria eszközt két tüske segítségével csatlakoztatunk a nyomtatóhoz és egy csavarral rögzítjük.
 5. Festékszalag tartó
  A három részből álló szorító tengely lehetővé teszi a festékszalagok gyors és könnyű cseréjét.
 6. Címke tekercs tartó
  A rugós rögzítésű tekercs leszorító biztosítja az állandó feszességet az anyagok léptetése közben, ez nagy nyomtatási pontosságot eredményez. A nehéz tekercsekhez 76 vagy 100 mm-es belső cséve átmérővel egy adapter szükséges.
 7. Belső feltekercselő
  A visszacsévélővel hordozóval rendelkező vagy anélküli címkéket lehet felcsévélni karton cséve használata nélkül. A három részes feszítő tengely segíti a tekercsek eltávolítását.
 8. Himba
  A teflonból készült emelőcsigákkal felszerelt rugalmas himba elnyeli a nyomtatás megkezdésekor fellépő feszültséget, ami a nyomat pontosságának javítását eredményezi.

Operációs panel
Könnyen megszokható és egyszerűen üzemeltethető, önértelmező szimbólumokkal a nyomtató beállítások konfigurálásához.

Kijelző

 1. Bekapcsolt állapot jelző LED
 2. Fejléc:
  ezeket a funkciókat jelzi ki: nyomtatási adatok fogadás, adatfolyam rögzítés, festékszalag figyelmeztetés, USB memória kártya, SD memória kártya, USB, LAN, WLAN, Bluetooth, idő
 3. Státusz kijelzés:
  kész, szünet, nyomtatási feladatból kinyomtatott címkék száma, címke leválasztási pozícióban, várakozás külső indító jelre
 4. Opciók gomb:
  vágó / perforáló modul, külső feltekercselő, letépő vagy leválasztó üzemmód, applikátor
 5. Üzemeltetési gombok:
  ugrás a menüre, utolsó címke ismétlés, nyomtatási feladat megszakítása vagy folytatása, összes nyomtatási feladat megállítása vagy törlése, léptetés

Nyomtatófejek
A CPU automatikusan felismeri és kalibrálja az összes nyomtatófejet. A legfontosabb adatok, mint a futás teljesítmény, maximális üzemeltetési és fej fűtés hőmérséklet közvetlenül a nyomtatófejben kerülnek tárolásra. Ez az adat kiolvasható a telepítés helyén.

Nyomtatófej típus 4 – 300, 600 dpi
Különösen éles szélű nyomtatási képet adnak. Alkalmasak kis betűméretek és grafikák nyomtatásához. Többek között ezek szükségesek a nagy energiaigényű, gyantás (resin) szalagokhoz.

Nyomtatófej típus 4.3 – 200, 300 dpi
Ezek a nyomtatófejek különösen direkt termál nyomtatáshoz és zord környezethez ajánlottak.

Alap verzió
Balra igazított alapanyag megvezetés

Tekercses vagy leporelló kivitelű címkékre és folyamatos alapanyagokra történő nyomtatáshoz. Az alapanyagok letépése egy fűrészfogú letépő élen történik. Opcionálisan vágás vagy külső feltekercselés is lehetséges.

Címke leválasztós verzió „P”
Balra igazított alapanyag megvezetés

Az alap modellen túl a címkéket le tudja választani. A címke leválasztásra kerül a hordozóról a nyomtatási folyamat közben. A címke eltávolítható manuálisan vagy egy applikátor segítségével. A szükséges I/O interfész alapértelmezetten megtalálható a nyomtatón.

Alap verzió „M”
Középre igazított alapanyag megvezetés

Tekercses vagy leporelló kivitelű címkékre történő nyomtatáshoz. Különösen kis méretű címkék vékony, folyamatos alapanyagok (pl.: zsugorcsövek) nyomtatásához. Nincs szükség a nyomtatófej címke szélességhez történő állítására. Megfelelő nyomógörgők érhetők el a kicsi vagy szűk anyagokhoz.

Címke leválasztós verzió „MP”
Középre igazított alapanyag megvezetés

Az alap modellen túl a címkéket le tudja választani. A címke leválasztásra kerül a hordozóról a nyomtatási folyamat közben. A címke eltávolítható manuálisan vagy egy applikátor segítségével. A szükséges I/O interfész alapértelmezetten megtalálható a nyomtatón.

RFID író/olvasó eszközzel
Középre igazított alapanyag megvezetés
1.5 HF ISO/IEC 15693 szerint 13.56 MHz
1.6 UHF ISO/IEC 18000-6C/EPC Class 1 Gen 2 szerint

Az okos címkék nyomtatásakor a beépített RFID chip tesztelésre és adatokkal módosításra kerül. Hibás címke esetén a címkét egy négyzetrács nyomtatásával jelzik. Az olvasás/írás parancsok végrehajtása a nyomtató saját nyelvén, JScript-ben történik.

Szétválasztós verzió „MT”
Középre igazított alapanyag megvezetés

Leginkább folyamatos és textil címkék, valamint zsugorcsöves applikációknál használt nyomtató típus. A festékszalag hozzáragadhat a textil címkéhez nyomtatás után. Egy megvezető görgő a címkét elválasztja a festékszalagtól. Egyben a nyomat pontosságot is javítja.

Nyomógörgők

Nyomógörgő DRK4-25
25 mm-es alapanyag szélességig;
szintetikus gumi bevonat a nagyobb nyomat pontosságért

Nyomógörgő DRK4-50
50 mm-es alapanyag szélességig;
szintetikus gumi bevonat a nagyobb nyomat pontosságért

Nyomógörgő DRK4-80
80 mm-es alapanyag szélességig;
szintetikus gumi bevonat a nagyobb nyomat pontosságért

Nyomógörgő DRS4-120
Alapanyag szélesség 120 mm-ig

Antisztatikus kefe
Különösen műanyag alapanyagok elektrosztatikus töltésének levezetésére nyomtatás után.

Címke szenzor 2
Nyomás esetén fentről visszatükröződik az alapanyag felületén lévő sáv.

Címke szenzor 4
4 mm köz magasság speciális alapanyagokhoz (pl.: zsugorcső)

Adapter 100
100 mm-es belső csévenagyságú és 180 mm-nél nagyobb külső átmérőjű címke tekercsekhez

SD memória kártya 8 GB

USB memória 8 GB

USB WLAN kulcs
802.11b/g/n 2.4 GHz + 802.11a/n/ac 5 GHz

USB Bluetooth adapter

Vonalkód ellenőrzés 1 és 2D vonalkódokhoz
A vízszintesen és függőlegesen nyomtatott vonalkódok pontosságát egy kamera ellenőrzi, közvetlenül nyomtatás után. Hibás kód esetén a nyomtatási feladatot megállítja és így a címke eltávolítható. A vonalkód ellenőrzőt letépési vagy leválasztási módban lehet használni, vagy egy külső feltekercselővel.

Leválasztást érzékelő szenzor PS800
Címkeleválasztós modellekhez, balra igazított alapanyag megvezetéssel. A fotocella érzékeli a címkét a leválasztási pozícióban. A címke eltávolítása után automatikusan kinyomtatásra kerül a következő.

Leválasztást érzékelő szenzor PS800
Címkeleválasztós modellekhez, balra vagy középre igazított alapanyag megvezetéssel, például olyan kör címkéknél, amelyek kilépő éle nem érzékelhető PS800 vagy PS1000 érzékelővel. A címke leválasztása után automatikusan kinyomtatásra kerül a következő.

Leválasztást érzékelő szenzor PS1000
Címkeleválasztós modellekhez, középre igazított alapanyag megvezetéssel. A fotocella érzékeli a címkét a leválasztási pozícióban. A címke eltávolítása után automatikusan kinyomtatásra kerül a következő.

Megnyújtott leválasztó él DP410
A címkék eltávolítását megnehezítő, erős ragasztóval vagy nagyon vastag hordozópapírral rendelkező címkékhez. Csak a kezelő panelen lévő igény szerinti nyomtatás gomb vagy vezérlőjel csatlakoztatásával használható.

Termékérzékelő szenzor
Szállítószalagon történő automatikus termékérzékeléshez; a reflektív szenzor érzékelési távolsága 200 mm

I/O interfész csatlakozó, SUB-D 25 pines
Az összes vezérlő jel csatlakoztatása csavaros saruval történik az I/O interfészhez

Címkeválasztó – I/O box
Egy olyan magasabb szintű vezérlésből, mint egy PLC, 32 különböző címke választható a memória kártyáról. Az I/O box abc programozása négy be- és kimenettel lehetővé tesz egyszerű PLC vezérlési folyamatokat.

RS232 Csatlakozó kábel
9/9 pin, 3 m

Vágóegység CU400
Papír címkék, öntapadós címkék, kartonok, textil címkék vagy műanyag alapanyagok és zsugorcsövek vágására.

Vágó tálca
Hozzávetőlegesen 50 címke gyűjthető össze a vágó tálcában.

Vágó CU400
Alapanyag szélesség (mm-ig) 120
Alapanyag súly (gr/m²) 60 – 300
Alapanyag vastagság (mm) 0,05 – 1,1
Vágás hosszúság (mm) > 5
Címkeköz magasság (mm-ig) 2,5
Vágás / perc 120
Nyomtatási feladat megállítása a vágó végső pozícióját nem éri el
Vágó tálca
Címke magasság mm-ig 100

Perforációs vágóegység PCU400
Folyamatos alapanyagok, mint a textil vagy zsugorcső perforálhatóak annak érdekében, hogy a későbbiekben manuálisan lehessen leválasztani azokat. Ezen felül az alapanyagokat vágni is lehet.

Perforációs vágó PCU400
Alapanyag szélesség (mm-ig) 85
Alapanyag súly (gr/m²) 60 – 300
Alapanyag vastagság (mm) 0,05 – 1,1
Vágás hosszúság (mm) > 5
Címkeköz magasság (mm-ig) 2,5
Vágás / perc 120 vágás / 150 perforálás
Nyomtatási feladat megállítása a vágó végső pozícióját nem érte el
Perforálás: vágások közötti anyag szélesség (mm) 0,5
Perforálás: vágás távolságok (mm) 2,5 vagy 10

Rakat modul vágóval ST400
Vágás után a nyomtatott anyagok rakatba kerülnek. A nyomtatási feladat azonnal megáll, amint a rakat elérte a maximális magasságot. Még egyes merev és meghajlott anyagokat is képes feldolgozni bizonyos mértékben.

Rakat modul vágóval ST400
Alapanyag szélesség (mm-ig) 20-100
Alapanyag súly (gr/m²) 60-300
Alapanyag vastagság (mm) 0,05-0,8
Vágás hosszúság (mm) 20-150
Címkeköz magasság (mm-ig) 1,2
Vágás / perc 120
Nyomtatási feladat megállítása A vágó végső pozícióját nem érte el, papír elakadás, rakatoló burkolat nyitva, elérte a rakat magasságot
Rakat magasság (mm-ig) 100

Címke tároló lemez WxH
A tároló lemez és a védő borítás a címke méretéhez állítható és külön lehet megrendelni.

Rakat modul vágóval ST400
Alapanyag szélesség (mm-ig) 20-100
Alapanyag súly (gr/m²) 60-300
Alapanyag vastagság (mm) 0,05-0,8
Vágás hosszúság (mm) 20-150
Címkeköz magasság (mm-ig) 1,2
Vágás / perc 120
Nyomtatási feladat megállítása A vágó végső pozícióját nem érte el, papír elakadás, rakatoló burkolat nyitva, elérte a rakat magasságot
Rakat magasság (mm-ig) 100
Ajánlatkérés
letöltés