Ismerje meg a

Kódgurut!

A termékazonosítás és a jelöléstechnika folyamata bonyolultnak, időigényesnek tűnhet Önnek – és ez teljesen természetes, hiszen a saját termékéhez ért a legjobban.

Tovább

 A mi hitvallásunk egyszerű és megnyugtató:

legyen bármilyen kihívása a termékjelölés és
címkézés, vonalkód- és kiadványnyomtatás terén, megoldjuk!

Strapabíró címkére,
kellékanyagra van szüksége?

Címkéink és kellékanyagaink minősége kimagasló: erősek, bírják a strapát, ellenállnak hőnek, roncsolásnak, és még a környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek, és akár teljesen újrafelhasználható, hasznosítható anyagból is készülhetnek.

Prospektust, használati,
utasítást, kiadványt szeretne?

Gyártástámogató kiadványaink nemcsak szépek, esztétikusak, de még a terméke értékét is növelik – ráadásul a kifogástalan nyomdai minőség érdekében többszörös ellenőrzési körön esik át minden nekünk leadott nyersanyag.

Profi eszközöket szeretne
a címkenyomtatáshoz?

Mi szívesen biztosítjuk Önnek ezeket az eszközöket, sőt, még a szervizelésüket is ránk bízhatja. A legújabb, egyben általunk is kipróbált, megbízható nyomtatókat tesszük elérhetővé – világszínvonalú gyártók termékeit.

Ki akarja alakítani a szoftveres
hátteret a címkenyomtatáshoz?

A szoftveres háttér a címketervezés motorja. Ha a mi szoftvereinket választja, többé nem kell aggódnia a termékazonosítás miatt: a szoftverek fejleszthetőek, lépést tartanak sikereivel.

 

Tények a Kódgururól

Cégünk az ipari jelöléstechnikai megoldásai révén vált ismertté (és elismertté) a hazai vállalkozások között – mára a kódok, címkék, a termékazonosítás gurui lettünk.

Olyan nemzetközileg elismert cégeket tudhatunk ügyfeleink között, mint a szivattyúkat, kompresszorokat gyártó DAB Hungary Kft., vagy a korszerű víz- és szennyvíz-szivattyúzással foglalkozó Xylem Hungary Kft.

Az elégedettségméréssel foglalkozó BIX felmérése szerint bizalmi indexünk 9,37-es, a válaszadók kiemelkedőnek, nagyszerűnek ítélik szolgáltatásunkat.

Bisnode minősítésünk is azt jelzi, hogy megbízható, pénzügyi tekintetben is stabil cégnek számítunk.

Miért érdemes velünk dolgozni?

Többszintű
a minőségbiztosítás.

Ügyfeleink különösen értékelik, hogy kiszámítható minőségben, gyorsan és óramű pontossággal szállítunk, vagyis semmit sem bízunk a véletlenre. Ennek garanciája pedig a többszintű, gondosan végzett minőségellenőrzés.

Bőséges a raktárkészlet,
a puffer

Több havi raktárkészletet tartunk igény szerint valamennyi alapanyagból és kellékből, ezért szinte azon nyomban rendelkezésre tudunk állni a nagyobb ívű megrendelések teljesítésénél is.

Optimalizált
költségek

Az átláthatatlan költségek miatt sem kell stresszelnie, mindig cégre szabjuk az ajánlatainkat. Ha megkeres bennünket, Önnek is egyedi pénzügyi konstrukciót dolgozunk ki.

Kérdezzen,

örömmel válaszolunk

“Hogyan lesz egyedi és tartós címkém? Mennyit, mit, hogyan rendeljek? Milyen jelöléstechnikai nyomtatóra vagy szoftverre van szükségem?
Vagy érdemes kiszervezni a címke- és kiadványgyártást? Hogyan fejlesszek, hogyan építsem gyártási folyamatainkba a címkézést?”

Érdeklődjön és megkapja a megnyugtató válaszokat!

Üdvözlettel:

Tarnai Tímea
cégvezető

Salamon Péter
ügyvezető

Várjuk jelentkezését!

Érdekli, mire lenne képes egy csúcsminőségű címke, nyomtató vagy szoftver cégénél?
Szeretne cégére szabott ajánlatot valamely szolgáltatásunkra?
Hívjon: +36 93/739-587 Írjon: sales@kodguru.hu
Vagy kérjen visszahívást kapcsolatfelvételi oldalunkon: