Ahogy egy jó sütemény elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelő alapanyagok használata, úgy a minden igényt kielégítő címketervezés alapja is az a szoftver, amely képes kielégíteni a legkülönfélébb és legösszetettebb igényeket is. A tökéletes alapanyag a nyomtatás előkészítéséhez a NiceLabel címketervező szoftver család!

A címkék lényege a felület alatt rejtőzik, a különböző objektumok, változók, funkciók, adatbázis csatlakoztathatóság és egyéb lehetőségek működésében. A címke tervezésben egy kicsit is jártas felhasználók tudják, hogy mennyi időt, energiát és ebből adódóan pénzt emészt fel, amikor a címkéket a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, a mérethez és mennyiséghez optimalizáltan kell megszerkeszteniük – természetesen költséghatékony módon! Mindezt úgy, hogy a programot kezelők egy masszív, gyors, egyszerű, letisztult, de mégis minden funkciójában tökéletes megoldást kapjanak! Címkesablonok összevonásával, adatbázis használatával csökkenthető a kezelendő fájlok és a hibalehetőségek száma! A sorszámok, dátumok és egyéb változó adatok automatizálása lehetővé teszi a felhasználó számára a gyors és hibamentes munkavégzést! Egyedi nyomtatási felületek létrehozásával csak a felhasználó számára lényeges információk megjelenítése válik lehetővé.

Ehhez nyújt segítséget „Label design” szolgáltatásunk, melynek keretében a következő előnyökhöz, kedvezményekhez juthat ingyenesen:

  • Személyes találkozó, helyszíni igényfelmérés bárhol az országban

  • Kötelezettségek nélküli kipróbálás – 30 napig teljes verziójú csomag használata

  • Szoftver beüzemelés, kezelői oktatás

  • Magasabb szintű szoftver csomagra történő fejlesztés (upgrade) esetén 20% kedvezmény a mindenkori listaárból

Label Design szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti, aki rendelkezik NiceLabel szoftverrel vagy a jövőben tervezi annak használatát! Engedje, hogy levegyünk egy terhet a válláról és tegye próbára szoftver specialistáinkat! Rugalmasságot, hatékonyságot és megoldást adunk bizalmáért cserébe!

Bővebb információ:
Tel.: 06 30/9256-257
Email: sales@kodguru.hu

2019-04-18T11:10:43+00:00