Cégbemutató

Erre varrjon kódot…

Jelöléstechnikai megoldások tárháza…

Költséghatékony nyomtatási módszerek és termelésoptimalizálás gyártóknak!

Üdvözlöm a kódolás birodalmában!

Mindig örömmel látom, ha olyan partnerrel találkozom, aki valódi lépéseket tesz a gyártási folyamatok fejlesztése, a hatékonyság és megtakarítások növelése érdekében. Cégünk segítségére lesz a termékjelölés, vonalkód nyomtatás, néha nem is olyan egyszerű rendszerében. Ellátjuk a különböző eszközökkel és kellékanyagokkal kapcsolatos információkkal, és folyamatosan támogatjuk a mögöttünk álló több évtized háttértudásával, tapasztalatával.

Amikor Ön nyomtatót keres, mi a nyomtatás biztonságát kínáljuk. Amikor címkeszerkesztő és felügyeleti szoftvert vásárol, mi komplex és felhasználóbarát címkézési megoldást adunk. Amikor kellékanyagokra van szüksége, mi rugalmas, gyors kiszolgálást és állandó, magas minőséget biztosítunk.

A gyártósori folyamatok optimalizálásának eléréséhez elengedhetetlen a gyártás minden egyes szakaszának automatizálása. Szintén lényeges a kiválasztott megoldás és berendezés rendszerbe történő integrálása, amely végrehajtja az aktuális feladatot.

A KodGuru csapata részletes elemzést készít az egyes folyamatokról, hogy ez által képesek legyünk alkalmazkodni minden egyedi vevői igényhez.

A legújabb piaci követelményeknek megfelelő, sőt azokon túlmutató tulajdonságokkal rendelkező címkenyomtatók széles választéka biztosítja termékei címkézését. Legyen szó érintő képernyős kezelő felületről, off-line üzemmódról, akár textil vagy 210mm széles anyagok nyomtatásáról, vágó- és leválasztó funkciók használatáról vagy kétoldali és kétszínes címkenyomtatásról.

A masszív, gyors és hatékony címkenyomtatáshoz elengedhetetlen egy optimalizált címketervező szoftver. A címkék lényege a felület alatt rejtőzik, a különböző objektumok, változók, funkciók, adatbázis csatlakoztathatóság és egyéb lehetőségek működésében. A NiceLabel szoftver lehetővé teszi, hogy percek alatt megtervezzünk bármilyen címkét, növelve a hatékonyságot és csökkentve a nyomtatási folyamat költségeit. A NiceLabel használatával kezébe veheti a címkegyártás irányítását. Ideális választás asztali, hálózati és mobil nyomtatókon történő, könnyű és megbízható címke nyomtatáshoz. Lehetőség van a vonalkód és RFID okos címke nyomtatás WMS, ERP, HIS vagy bármilyen más típusú üzleti információs rendszerhez történő integrálására! Mindezt felhasználóbarát és költséghatékony módon.

Nem számít milyen mobil alkalmazásra van szüksége, a Handheld robosztus mobil computerekkel a munkákat még gyorsabban, egyenletesebben és hatékonyabban tudja elvégezni. A Handheld termékeket azok számára tervezték, akik viszontagságos környezetben dolgoznak. Akár az időjárás, akár az extrém hőmérséklet vagy a különleges munkahelyzet okozza a kihívásokat, mobil eszközeink megfelelnek minden körülmények között!

KodGuru – A siker kódolva!

Elérhetővé tesszük mindazt, amit az elmúlt két évtizedben a partnereinknél, a gyártóknál megtapasztaltunk a termékazonosítás, nyomon követés, jelölés- és csomagolás technika területén!

Azt tükrözi, amit ezen idő alatt elsajátítottunk és közvetítettünk: professzionális ár-érték alapú értékesítés, szaktanácsadás, teljes körű műszaki szolgáltatás a fokozatosan fejlődő piacon.

Csapatunkban olyan kollégákkal kerülhet kapcsolatba, akik e piaci szegmensen már kellő szakmai elismerést szereztek maguknak és az általuk képviselt gyártóknak egyaránt! Megannyi beruházás megvalósításában adtunk már applikációs segítséget, optimalizáltuk a munkafolyamatokat, csökkentettük a működési költségeket vagy kínáltunk jobb konstrukcióban kellékanyag szolgáltatást!

Termékeink és szolgáltatásaink a legkülönfélébb ipari szektorokban működő ügyfelek igényeit elégítik ki, megkönnyítve a versenyképes, dinamikus piaci igényekhez történő alkalmazkodást. Megoldásainkat többek között az élelmiszer-, kozmetikai -, autó -, építő – és vegyiparban, az egészségügyben és a logisztikában is használják.

Hogy mi is cégünk célja? A lehető legmagasabb szinten kiszolgálni ügyfeleit, olyan berendezéseket, megoldásokat kínálni, melyek által egy cég gyártása még hatékonyabbá tehető. Nem szeretnénk mindenhez érteni, azonban a palettánkon található termékekkel, szolgáltatásokkal összefüggő kérdésekben nem fogadunk el kompromisszumokat – ezen a területen a teljesség a cél! Szeretnénk utat mutatni Önnek a legújabb, legmodernebb technológiákkal, megoldásokkal. Csatlakozzon hozzánk, kövesse a legfrissebb trendeket a jelöléstechnikában!

Különböző, szubjektív szempontok szerint választhat magának partnert az élet bármely területén. Segítségül néhány érv mellettünk, ha vonalkód technikával kapcsolatos kérdésekre keres választ:

  • Tudjuk, hogy a jó minőségű szolgáltatásra – akár szolgáltatási csomagokra -, a meglévő és folyamatosan fejlesztett szaktudásra a jelölés – és csomagolástechnikai piacon szükség van!

  • Hisszük, hogy elhivatottságunk a partnereink felé érték, és az általunk képviselt gyártókhoz fűződő lojalitásunk előny.

  • Valljuk, hogy minden általunk kivitelezett és lebonyolított projektben a hozzáadott értékünk kiszámíthatóbbá, átláthatóbbá, és egyben költséghatékonyabbá teszi egy cég termelését, gyártását!

Használja ki e kis csapat pozitív tulajdonságait: rugalmasságát, vevőorientáltságát, az azonnali ügyintézés előnyeit! Bizalmáért cserébe hosszú távú tervezett és folyamatosan felügyelt kiszolgálásban részesítjük!

2019-03-18T17:59:45+00:00