Termékeink

Festékszalag

ttAmikor szeretnénk megszemélyesíteni, egyedivé tenni egy terméket a legszélesebb körben elterjedt jelölésre használt kellékanyag a címke és festékszalag, amelyeket címkenyomtatókban és P&A rendszerekben (Print&Apply – Nyomtat & Felrakó) vagy akár normál asztali nyomtatókban tudunk kinyomtatni! A megfelelő adathordozó anyagok (címkék) kiválasztásánál különös tekintettel kell lennünk azokra a paraméterekre, amelyek termékünket kísérik és azokra a követelményekre, melyeket a nyomtatni kívánt címkével szemben támasztunk. A következő összefoglaló táblázat segít eligazodni és jobban megérteni, hogy mire is kell odafigyelni, ha nyomtatni szeretnénk!

Kérje ajánlatunkat telefonon vagy a weboldalon található ajánlatkérő kitöltésével!

Technikai adatok

KategóriákFajtákTulajdonságokFelhasználási területek
Jelölendő alapanyag fajtája szerintCímkéreWax - viasz alapúKöltségtakarékos megoldás, a szalaggal jó minőségű nyomat készíthető. Dörzsölés, kaparás, vegyi- és kémiai anyagokkal szembeni ellenállása minimális.Nem felületkezelt, papír alapanyagra.
Wax/resin - viasz/gyanta alapúA szalaggal készített nyomat kevésbé kenődik el, jobb kaparás ellenálló és nyomtatási minőség jellemzi.Alkalmas papír és szintetikus alapanyagok nyomtatására is.
Resin - gyanta alapúA külső hatásokkal (fizikai, kémiai/vegyi) szembeni ellenállása ennek a típusú szalagnak a legnagyobb.Főleg műanyag címkével párosítják.
Közvetlenül csomagolóanyagraResin - gyanta alapúEgyszerű és költséghatékony megoldás, gyártási szám és dátum nyomtatására. Kenés és kaparás ellenálló képessége jó.Elsősorban fólia felülnyomtató berendezésekben, közvetlenül a csomagolóanyagra történő nyomtatáshoz.