Szolgáltatásaink

Cégünk többféle különleges szolgáltatással áll az érdeklődők rendelkezésére:

  • speciális címketervezés,
  • bérnyomtatás,
  • egyedi címke vagy szigetelőanyag formára vágás,
  • címkenyomtató szerviz és karbantartás

Speciális címketervezés és szerkesztés

Ahogy egy jó sütemény elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelő alapanyagok használata, úgy a minden igényt kielégítő címketervezés alapja is az a szoftver, amely képes kielégíteni a legkülönfélébb és legösszetettebb igényeket is. A tökéletes alapanyag a nyomtatás előkészítéséhez a NiceLabel címketervező szoftver család!

Speciális címketervezés és szerkesztésA címkék lényege a felület alatt rejtőzik, a különböző objektumok, változók, funkciók, adatbázis csatlakoztathatóság és egyéb lehetőségek működésében. A címke tervezésben egy kicsit is jártas felhasználók tudják, hogy mennyi időt, energiát és ebből adódóan pénzt emészt fel, amikor a címkéket a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, a mérethez és mennyiséghez optimalizáltan kell megszerkeszteniük – természetesen költséghatékony módon! Mindezt úgy, hogy a programot kezelők egy masszív, gyors, egyszerű, letisztult, de mégis minden funkciójában tökéletes megoldást kapjanak! Címkesablonok összevonásával, adatbázis használatával csökkenthető a kezelendő fájlok és a hibalehetőségek száma! A sorszámok, dátumok és egyéb változó adatok automatizálása lehetővé teszi a felhasználó számára a gyors és hibamentes munkavégzést! Egyedi nyomtatási felületek létrehozásával csak a felhasználó számára lényeges információk megjelenítése válik lehetővé.

Ehhez nyújt segítséget „Label design” szolgáltatásunk, melynek keretében a következő előnyökhöz, kedvezményekhez juthat ingyenesen:

Speciális címketervezés és szerkesztés
  • Személyes találkozó, helyszíni igényfelmérés bárhol az országban
  • Kötelezettségek nélküli kipróbálás – 30 napig teljes verziójú csomag használata
  • 20 óra szoftverfejlesztési idő egyedi igények szerint elkészített címkék, megoldások létrehozására
  • Szoftver beüzemelés, kezelői oktatás
  • Magasabb szintű szoftver csomagra történő fejlesztés (upgrade) esetén 20% kedvezmény a mindenkori listaárból

Label Design szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti, aki rendelkezik NiceLabel szoftverrel vagy a jövőben tervezi annak használatát! Engedje, hogy levegyünk egy terhet a válláról és tegye próbára szoftver specialistáinkat! Rugalmasságot, hatékonyságot és megoldást adunk bizalmáért cserébe!

Bővebb információ:
Tel.: 06 30/9256-257
Email: sales@kodguru.hu

Speciális címketervezés és szerkesztés

Bérnyomtatás

Bérnyomtatási szolgáltatásunk azoknak a vállalkozásoknak nyújt segítséget, amelyek csak kis mennyiségű címkét használnak vagy időszakos a felhasználásuk, nem rendelkeznek címkenyomtatóval vagy olyan speciális nyomtatási feladatot kell megoldani, amelyre nincsenek berendezkedve.

A nyomtatás elkezdéséhez különböző, a címkével összefüggő paraméter megadása szükséges - méret, alapanyag, ragasztó, adattartalom, grafika stb.

Kérem, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a részletekért és kérje ajánlatunkat a következő elérhetőségeken:

Tel.: 06 30/9256-257
Email: sales@kodguru.hu

Egyedi címke vagy szigetelőanyag formára vágás

Speciális címketervezés és szerkesztésKülönleges formájú címkét vagy speciális alapanyagot szeretne vágatni? Cyklos C-Press elektromos hengerstanc gépünkkel a legextrémebb alakzatokat vagy anyagokat is kivágjuk 440mm maximális szélességig, 1000g/m2 súlyig.

A vágás egy stancszerszám segítségével történik, amelyet mindig az adott igényhez, egyedileg készítünk el!

Leginkább kisszériás gyártásoknál főleg karton, papír szigetelő- vagy egyéb íves alapanyagok kivágására használható.

Árajánlatkérés:
Tel.: 06 30/9256-257
Email: sales@kodguru.hu

Speciális címketervezés és szerkesztés

Címkenyomtató szerviz és karbantartás

Kedvező feltételekkel vállaljuk CAB típusú címkenyomtatók szervizét, karbantartását. Karbantartási szerződés kötése esetén kedvezményes kiszállási-, alkatrész- és munkadíjat kínálunk!

Tel.: 06 30/9256-257
Email: sales@kodguru.hu