KodGuru – A siker kódolva!

Elérhetővé tesszük mindazt, amit az elmúlt két évtizedben a partnereinknél, a gyártóknál megtapasztaltunk a termékazonosítás, nyomon követés, jelölés- és csomagolás technika területén!

Azt tükrözi, amit ezen idő alatt elsajátítottunk és közvetítettünk: professzionális ár-érték alapú értékesítés, szaktanácsadás, teljes körű műszaki szolgáltatás a fokozatosan fejlődő piacon.

Csapatunkban olyan kollégákkal kerülhet kapcsolatba, akik e piaci szegmensen már kellő szakmai elismerést szereztek maguknak és az általuk képviselt gyártóknak egyaránt! Megannyi beruházás megvalósításában adtunk már applikációs segítséget, optimalizáltuk a munkafolyamatokat, csökkentettük a működési költségeket vagy kínáltunk jobb konstrukcióban kellékanyag szolgáltatást!

Termékeink és szolgáltatásaink a legkülönfélébb ipari szektorokban működő ügyfelek igényeit elégítik ki, megkönnyítve a versenyképes, dinamikus piaci igényekhez történő alkalmazkodást. Megoldásainkat többek között az élelmiszer-, kozmetikai -, autó -, építő – és vegyiparban, az egészségügyben és a logisztikában is használják.

Hogy mi is cégünk célja? A lehető legmagasabb szinten kiszolgálni ügyfeleit, olyan berendezéseket, megoldásokat kínálni, melyek által egy cég gyártása még hatékonyabbá tehető. Nem szeretnénk mindenhez érteni, azonban a palettánkon található termékekkel, szolgáltatásokkal összefüggő kérdésekben nem fogadunk el kompromisszumokat – ezen a területen a teljesség a cél! Szeretnénk utat mutatni Önnek a legújabb, legmodernebb technológiákkal, megoldásokkal. Csatlakozzon hozzánk, kövesse a legfrissebb trendeket a jelöléstechnikában!

Különböző, szubjektív szempontok szerint választhat magának partnert az élet bármely területén. Segítségül néhány érv mellettünk, ha vonalkód technikával kapcsolatos kérdésekre keres választ:

  • Tudjuk, hogy a jó minőségű szolgáltatásra – akár szolgáltatási csomagokra -, a meglévő és folyamatosan fejlesztett szaktudásra a jelölés – és csomagolástechnikai piacon szükség van!
  • Hisszük, hogy elhivatottságunk a partnereink felé érték, és az általunk képviselt gyártókhoz fűződő lojalitásunk előny.
  • Valljuk, hogy minden általunk kivitelezett és lebonyolított projektben a hozzáadott értékünk kiszámíthatóbbá, átláthatóbbá, és egyben költséghatékonyabbá teszi egy cég termelését, gyártását!

Használja ki e kis csapat pozitív tulajdonságait: rugalmasságát, vevőorientáltságát, az azonnali ügyintézés előnyeit!

Bizalmáért cserébe hosszú távú tervezett és folyamatosan felügyelt kiszolgálásban részesítjük!